Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

Kriskó Mária Blog

Mennyiben intuíción alapuló technika a Theta Healing®?

Mi az a Theta Healing®?

A Theta Healing® az egyik legerősebb energiagyógyászati módszer, ami most fellelhető a bolygónkon. Segítségével a lélek legmélyebb rétegeiben is megváltoztathatsz olyan hitrendszereket, amiket korábban akár életek/életszakaszok tanulásával sikerült csak átalakítani. (A hitrendszerekről ebben a cikkemben tudsz többet olvasni.) 

Vianna Stibal úgy foglalja össze az általa létrehozott technikát, hogy egy olyan „testi, lelki és spirituális gyógyulást hozó meditációs folyamat, amelynek eszköze a közvetlenül a Teremtőhöz forduló összpontosított ima”. A kezelések során a Feltétel Nélküli Szeretet terében dolgozol és ebből a térből hozod le azokat az információkat, amik az életed megváltoztatásához elengedhetetlenek.

Miért működik a Theta Healing®?

Habár a Theta Healing® semmilyen vallási közeghez nem kapcsolódik, mégis ahhoz, hogy működjön, van egy fontos feltétele: a hited abban, hogy egy felsőbb erő a segítségedre van ebben a folyamatban. Nevezheted Teremtőnek, Univerzumnak, vagy ha vallásos vagy, akkor a te vallásod szerinti megnevezéssel is illetheted azt a Mindenek felett álló szeretettel átitatott létezőt, akihez fordulsz a Theta Healing® konzultáció alatt.

Te is megtanulhatod alkalmazni a Theta Healing® technikát?

Az, hogy ez a módszer most jött le a bolygónkra, sok oka van. A korábbi ősi technikák is működnek, ám tény, hogy sokszor nem lehet velük ilyen gyors változásokat elérni. Amikor Vianna rájött, hogy nem csak alkalmazni tudja, hanem át is tudja adni ezt a fajta szemléletet, elkezdte tanítani a technikát. 

A régebbi korok bölcsességei ezoterikus tanok voltak: csak egy bizonyos belső kör részére voltak elérhetőek. Mostani korunkban megnyíltak olyan csatornák, ahol már mindenki, aki tiszta szándékkal és hittel keresi az útját, segítségre talál. A Theta Healing® alkalmazását mindenki azon a szinten kezdi, ahol éppen van, de az, hogy hova jut benne, csak az egyénen múlik. A gyakorlás, a technika alkalmazása és a Feltétel Nélküli Szeretet terében való gyakori tartózkodás emeli a tudatosságodat és egyre jobban kinyílik a szemed az életedben létrejövő változásokra, lehetőségekre. A cél, hogy tudatosan legyen ráhatásod a körülötted lévő eseményekre, és azokat a dolgokat, amiket nem tudsz irányítani, helyén tudd kezelni. Ehhez az is kell, hogy ráláss, hogy az adott élethelyzetben mi a szereped, éppen milyen erényen dolgozol, mit gyakorolsz. Mindezeket az információkat megláthatod abban a térben, ahova a Theta Healing® meditáció alatt eljutsz. A megértések és a múltad feloldása a lelked joga, amihez egyre nagyobb hozzáférést kapsz, miközben alkalmazod a technikát.

Hogyan járul hozzá a Theta Healing® technika rendszeres alkalmazása az intuíciód fejlesztéséhez?

 

A hitmunkához és a hitrendszerek cseréjéhez a hit mellett intuitív szemléletmód is szükséges. A jó hír, hogy akármilyen minőségben is mozog az életedben az intuitív részed, ez gyakorlással fejleszthető

Már maga a Theta Healing® meditáció is hozzásegít, hogy legalább addig az ideig, amíg magadnak vagy egy kliensednek a hitmunkáján dolgozol, intuitív részeidet működtesd. A konzultációk során nincs egy egységes empirikus tapasztalása a konzulenseknek: mindenki egyénileg tapasztalja meg a kapcsolódást a Teremtővel: valaki lelki szemével lát, valaki hallja a Teremtő hangját, míg más érzékel és mindez az adott klienssel vagy a konzulens lelki tapasztalatával változhat is. Az mindenesetre fontos, hogy azzal a bizalommal állj hozzá a munkához, hogy meg tudod csinálni. Hogy változást érsz el a munka során. 

Mi az, ami a Theta Healing® munkában túlmutat a te intuíciódon?

Nagyon fontos, hogy megértsd, hogy amikor a Feltétel Nélküli Szeretet terében dolgozol, a változásokat nem te hajtod végre: te a tanúja vagy a változásnak, amit a Teremtő csinál. A te hited támogatja azt a folyamatot, ami a kliensben létrejön. Az, hogy a technika alkalmazásával személyes fejlődésed során egyre tisztábban tudod áramoltatni a hited, a munkád eredményében is meglátszik. Azonban ne felejtsd, ha a kliens nem akarja a változást, akkor nincs ráhatásod a benne létrejövő folyamatok sikerességében. Ezért sem működik, amikor valaki elhozza a párját a konzultációra, miközben a párja teljes szkepszissel áll hozzá a spirituális gyógymódokhoz.  

 

A konzultációk során gyors és hatékony változásokat érhetsz el életed minden területén. Nem csak mással, hanem magaddal is ugyanolyan hatásfokkal dolgozhatsz, hiszen sosem vagy egyedül: a Teremtő/Univerzum bölcsessége és feltételek nélküli szeretete kísér az utadon ebben a folyamatban. 

Ha szeretnéd megtapasztalni a Theta Healing® általi változásokat, szeretettel várlak személyes konzultációmon: https://www.kriskomariagyogycentrum.hu/szemelyes-konzultacio/

 

Ha pedig kedvet kaptál, hogy Te is megtanuld ezt a csodálatos életeket átalakító technikát, szeretettel ajánlom az alap tanfolyamot:

Az alaptanfolyamon megtanulsz leolvasni embereket (a test intuitív szkennelése), az ehhez szükséges intuitív képességeket aktiváljuk a tanfolyamon. A hitrendszerekre rálátsz és megtanulod hogyan cseréld le azokat a hiedelmeidet, amik gátolnak, ebben segít az izomtesztelés, amit ugyancsak elsajátíthatsz, ha eljössz a tanfolyamra. Megtanulod hogyan teremts tudatosan és megkapod azokat az eszközöket, amik segítenek, hogy azt az életet éld, amit szeretnél, például párkapcsolat, munka, pénz, család vagy egészség terén.
Az alaptanfolyam rengeteg letöltést kapnak a résztvevők és gyakorlatban is azonnal alkalmazzák már a tanolyamon a Theta Healing®  ásást mind magukon, mind másokon. A tanfolyam elvégzése után te is könnyedén théta állapotba tudsz kerülni és a képes leszel a Feltétel Nélküli Szeretet energiájának célzott használatára. A tanfolyamon megismerheted a Theta Healing® filozófiáját és rengeteg energetikai oldást is megtanulsz  (pl.: átkok, pszichikai támadások elküldése, lélektöredékek visszaszerzése és visszaadása,DNS és gén cserét). 

A tanfolyam után tudod hogyan lépj kapcsolatba őrangyaloddal, hogyan kommunikálj felsőbb éneddel. 

Ha felkeltette érdeklődésedet az alap tanfolyam, várlak szeretettel: 

http://www.kriskomariagyogycentrum.hu/theta-healing-alap-tanfolyam

Hozzászólás

Rólam

Kriskó Mária vagyok, Theta Healing konzulens és instruktor, Craniosacrális terápiát használó gyógymasszőr.

Legutóbbi bejegyzéseim

Kövess a facebook oldalamon

Változás csodája
-
Mini Ásás

– ONLINE –

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ!