Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

Kriskó Mária Gyógycentrum

Engedd meg, hogy bemutatkozzam, Kriskó Mária vagyok, Theta Healing® konzulens és instruktor, valamint craniosacrális terápiát alkalmazó gyógymasszőr. Több mint két évtizede foglalkozom spirituális gyógyítással. Személyes konzultációim során segítséget nyújtok azoknak, akik szeretnének megszabadulni az önértékelés, önbizalom vagy más életvezetési kihívásokkal járó problémáktól.

Tarts velem a DÍJMENTES Változás csodája konzultáción

Miben segít a konzultáció

A Theta leolvasás csoportban, és a Facebook oldalamon az eddigiekben csupán leolvasást végeztem, a tanúsítás részét csak az tudta értelmezni – mivel nem személyes volt – akinek voltak Theta ismeretei. Habár díjmentes volt, és számos embernek nyújtott támogatást, az általános / csoport mivoltából adódóan nem volt visszakövethető, nem tudtam, hogy „ki mit vitt el belőle”.

Azért, hogy ez a módszer hatékonyabb, és eredményesebb legyen egy másik technikát dolgoztam ki!

👉  előzetesen bekérem a szituációt ( lenti űrlap 👇),

👉 majd ezen előzetesen elvégzem a leolvasást,

👉 elvégzem az érzelem és hitrendszer cserét, amelyre szükség van az adott szituációban.

👉 így még a konzultáció előtt kiderül, hogy létre tudott-e jönni a csere

A mini ásás személyes részén, tehát a konzultáción, van mód arra, hogy tanúsítsam a változást, és elvégezzem személyesen a gyógyítást. Így a leolvasás és a tanúsítás egy az egyben meg tud történni.

Ezzel a módszerrel nincs szükség előzetes Theta ismeretekre a résztvevő irányából, továbbá egyből megkapom a visszacsatolást, hogy megvalósult-t az érzelem és hitrendszer csere.

Elképesztő előrelépés mindez, ugyanis még több embernek nyílik lehetőségem leolvasni és tanúsítani, továbbá sokkal eredményesebbé válik a folyamat!

Jelentkezés feltétele

Jelentkezés menete

Mindez csupán formalitás ahhoz képest, hogy mit ad számodra ez a 15 perces Mini Ásás konzultáció.

Csupán ennyi a teendőd!