Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

Theta Healing® DNS3 Szeminárium

A Theta Healing® DNS3 Szeminárium nem csupán egy tanfolyam; ez egy belső utazás a határtalanság dimenziójába. Az itt megszerzett tudás és gyakorlatok olyan eszközöket adnak a kezedbe, amelyekkel változtathatsz a valóságodon és megteremtheted az álmaidat.

Miről szól a DNS3 szeminárium?

A Theta Healing® DNS3 Szeminárium egy olyan utazás, ahol megtanulod az elképzelhetetlent manifesztálni. Felfedezzük az illúzió törvényét, és megtanulunk látni olyan dolgokat, amelyek csak belső látással érzékelhetők. A szeminárium lehetőséget ad arra, hogy felismerd és megszabadítsd magad a korlátozó hiedelmektől, hogy gyorsabban és hatékonyabban teremtsd meg a vágyott valóságodat.

Az intenzív 5 napos kurzus során együtt emeljük a manifesztációt egy olyan szintre, amit talán még sosem tapasztaltál. Ez nem csak a fizikai testtel való theta-munkához hatalmas hozzájárulás, de egyúttal hasznos tudással gazdagodhatsz a kliensekkel való konzultációkhoz is. Ha eddigi tanulmányaid során megtanultál manifesztálni, most ezzel a képzéssel megtanulsz materializálni, vagyis valósággá tenni azt, amit eddig az elméd lehetetlennek tartott véghezvinni.

Velem együtt felfedezheted a korlátok nélküli lehetőségeket és megtapasztalhatod, hogyan változik meg az életed a Theta Healing DNS3 által nyújtott tudással és gyakorlatokkal.

Hadd osszak meg Veled egy személyes történetet...

„Láthatatlanná” válásom…

Kiérek a repülőtérről, kevés időm van, hogy elérjem a vonat indulását. A peronon, amikor megveszem a jegyet, csak állóhelyet tudok, venni, mert az automata nem ad ki helyjegyet. Csak annyit látok, hogy késik vonatom, először 5 perc, majd 10 perc és egyre csak növekszik ez az idő. A hangosbemondó hirtelen közli, hogy át kell mennünk egy másik vágányra. Vagy 50 lépcsőt kell megtennünk, hogy a pályaudvar felett áthaladva a másik vágányhoz érjünk. Ez vagy háromszor megismétlődik, mire valójában megérkezik a vonat, és fel tudunk szállni. Eddigre már nagyon feszült vagyok, elfáradtam a nagy csomagokkal, és nem vettem észre, hogy a megvásárolt jegyem eltűnt, valószínűleg kiesett a zsebemből. 

Ezt már csak akkor konstatálom, amikor fent vagyunk a vonaton és elindulunk. 

„Na, most légy okos” – gondolom magamban. Mit csináljak? Még egyszer nem akarom megvenni a jegyet, ezért eszembe jut egy ötlet…Láthatatlanná válni! Kérem, hogy ha a kalauz elhalad mellettem, valahogy kerüljem el a jegy újbóli megvásárlását. Azt kérem a Teremtőtől, hogy váljak láthatatlanná a kalauz számára. Láss csodát, ez bekövetkezett! A kalauz elmegy mellettem úgy, hogy nem kéri a jegyemet, miközben a kocsiban ülők jegyeit egyesével ellenőrzi. Ezt háromszor is megteszi, mialatt odaérünk a végállomásra, ahol megkönnyebbülve leszállok. 

Így váltam „láthatatlanná” valaki számára. Mennyire hihetetlen ez? Nem tudom, ezt Neked kell eldöntened…Erről szól a DNS3, a lehetetlenről.

Mi vár Rád, ha Velem tartasz?​

Gyakorlati tudás

Megtanulod, hogyan formálhatod a valóságot az elméddel. Olyan gyakorlati tudást szerezhetsz és olyan technikákat tanulhatsz, amelyet mindennapi életedben is alkalmazhatsz.

Spirituális fejlődés

Velem tartva egy olyan utazásra indulsz, ahol felfedezheted a saját szellemi potenciálodat. A szeminárium során olyan eszközöket tanulsz, amelyek segítenek fejlődni és kiteljesedni.

Egyéni konzultáció

Minden DNS3 szemináriumon részt vevő ajándék 4 órás személyes konzultációban részesül 120.000 forint értékben, segítve a tanultak mélyebb megértését és alkalmazását.

Szoros közösség

Csatlakozz olyan emberekhez, akik hasonló utat járnak be. Zárt Facebook csoportomban megoszthatod gondolataidat, tapasztalataidat, és támogatást kaphatsz a fejlődésedhez.

Részletes tematika az öt napról

Theta Healing® vélemények - Rólam mondták

Részvételi információk

Theta Healing® DNS3 Szeminárium időpontok és árak

Következő időpont: 2024. január 2-6. 9:00-15:30

További kedvezmények és ajándékok

Kriskó Mária – Az Utad vezetője

Kriskó Mária vagyok, Theta Healing® instruktor és konzulens. Immáron több mint 8 éve foglalkozom ezzel az izgalmas tudatfejlesztő technikával, miközben folyamatosan fejlesztem magam, hogy minél gazdagabb tudással segíthessek azoknak, akik hozzám fordulnak. 

Célom az, hogy segítsek neked felfedezni az önmagadban rejlő határtalan erőt. Azt szeretném, hogy kihozd önmagadból a legjobb verziódat ebben az életben, és hogy teljes harmóniában és örömben élj a jelenben. 

Számomra az a legfontosabb, hogy segítselek téged abban, hogy végigvihesd a vállalt feladatodat, amiért leszülettél e Földre, és beteljesítsd szolgálatodat. Szeretném, hogy mielőtt elhagynád ezt a világot, elégedetten mondhasd el magadról, hogy nem hiába éltél itt. Ha készen állsz, együtt fedezzük fel az utadat és az önmagadban rejlő lehetőségeket.

nstruktori (Tanári) végzettségeim:

  • DNS Alap
  • DNS Haladó
  • Te és a Teremtő
  • Áss mélyebbre
  • Fejleszd a kapcsolataid 3: Te és a Belső Köröd
  • Fejleszd a Kapcsolataid 4:Te és a Föld
  • Teremtés és Bőség
  • Világgal Való Kapcsolat 
  • DNS3

Gyakran Ismételt Kérdések

A tanfolyam előképzettséget igényel, az alábbi szemináriumokon részt kell, hogy vegyél előtte:  Alap, Haladó, Áss mélyebbre, Te és a Teremtő, Intuitív Anatómia VAGY Alap, Haladó, Áss mélyebbre, Te és a Teremtő, Te és a Belső Köröd, Világokkal Való Kapcsolat szemináriumok. 

A Theta Healing DNS3 Szeminárium egy intenzív, 5 napos program, amely során naponta 9:00-től 15:30-ig veszünk részt különféle gyakorlatokban, elméleti előadásokban és mély belső munkában. Az öt napos intenzív kurzus lehetővé teszi, hogy teljes mértékben elmélyedj a tananyagban és megtapasztald a változás lehetőségét az életed különböző területein.

A jelentkezés és utalás után megadok egy linket, ahol a Zoom felületen követheted a szemináriumot.

Igen, lehetséges személyes részvétel Kiskunhalason. Kérlek, jelezd felém az igényt, és szükség esetén szálláslehetőségeket is ajánlok.

Igen, a szeminárium elvégzése után nemzetközi oklevelet kapsz, amely lehetővé teszi az egyéni konzultációk vezetését is.

A szemináriumi résztvevők egymás között is gyakorolhatnak a tanfolyam elvégzése után, valamint egy Theta Leolvasások csoport is rendelkezésre áll a Facebookon, ahol leolvasásokkal gyakorolhatsz: Theta Leolvasások csoport.

Nincs korhatár vagy egészségi állapot, amely kizárja a szemináriumon való részvételt. Azonban kisgyerekek esetében 7 év alatt általában az anyával dolgoznak.

Amennyiben nem tudsz részt venni, kérlek, értesíts előre. A teljes összeget vissza utalom, de ha már megkaptad a könyvet és munkafüzetet, annak ára levonásra kerül az összegből.

Igen, van lehetőség részletfizetésre. Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot személyesen, hogy megbeszéljük a részleteket.