Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

Theta Healing®
Te és a Teremtő online szeminárium

Szeretnéd-e tű pontosan megtudni, hogy amikor a teremtőhöz kapcsolódsz és választ vársz tőle, akkor az a teremtő hangja, az egód hangja, vagy valami más?

Előfordul gyakran veled, hogy nem tudod pontosan honnan jön az információ, ezért elbizonytalanodsz?
 
Az egyik legfontosabb része a Theta Healing filozófiájának, hogy megértsük, hogy születési jogunk van arra, hogy kapcsolódjunk a Mindenség Teremtőjéhez, és a Teremtés Energiájához. A Te és a Teremtő a Fejleszd a Kapcsolataidat szeminárium sorozat második eleme. A Theta Healing történetében ez a tanfolyam az legújabb tanfolyamok közé tartozik, viszont nagyon hamar az egyik legsikeresebbé is vált. Nem véletlenül! Sok Theta konzulens találkozott már azzal, hogy vajon azok az információk, amikkel dolgozik, honnan is származnak? Egy gondolat csupán, az ego hangja, valamelyik ősöd hangja, vagy valami olyasmi, ami felé mindannyian törekszünk: a Mindenség Teremtőjével való kapcsolatból.
 
 

Az üzenetnek a megértése és megfelelő értelmezése rendkívül fontos egy Theta Healing konzulens élete során. Vajon a Te életed életed mennyit változna, ha tisztába lennél azzal, hogy mi is zajlik pontosan az életedben? Lássuk, miről is szól ez a 2 nap!

Miben segít a Theta Healing®?

Egy nagyszerű módszer a mai ember számára, amely rövid idő alatt hatékony, kényelmes lehetőséget kínál életünk tartós javulására. Végezhető akár személyesen, de interneten keresztül is. Konzulensként minden nap használom magamon.

Hogyan működik?  

A kliens vázolja a problémáját. Theta Healing Konzulensként egy meditatív állapotot fenntartva mindkettőnk számára ráhangolódok a kliensre theta állapotban, amely az alvás egy fázisa, ahol az agyhullámok 4-7 MHz-es tartományban vannak. Megszólítjuk az agy tudatalatti részét. Megkeressük közösen a negatív érzelmi mintákat, rejtett generációs, vagy egyéb programokat. Ezek a negatív érzelmi minták befolyásolják viselkedésünket az élet minden területén, melyek a pénz, egészség, család, munka, spirituális fejlődés. Miután megtaláltuk az érzelmi blokkot, önkorlátozó hitrendszert, a konzultáció kezdetén kicseréljük pozitív mintákra. Megtanítva az új viselkedési mintákat azonnali változás áll be a személy testi, lelki, szellemi életében, mindez szinte észrevétlenül, lazán, könnyedén.  

Mivel a konzultáció alatt tudatában van a kliens mindennek, semmi sem történik az akarata ellenére. Amennyiben még nem kész a változásra, a döntés az Ő kezében van, hiszen a beleegyezése szükséges minden egyes pozitív minta betöltéséhez.  

Korhatár nincs, ellenjavallat nincs, viszont gyermek esetében 7 év alatt az anyával kell dolgozni. A konzultáció 1000 km-es távolság esetén is ugyanúgy működik.  

A valódi változást nem én végzem, csak a közreműködésemmel folyik, amit úgy hívnak: a Feltétel Nélküli Szeretet tere. Ez az a pozitív univerzális energiával töltött tér, ahol a beszélgetés lezajlik.  

Mely területeken hatékony a Theta Healing?  

– Egészség, pénz, munka, családdal kapcsolatos probléma esetén. – Önbecsülés, önvád, neheztelés, érdemtelenség esetén. – Súlyproblémák, jojo-effektus megszüntetése. – Harag, düh, bűntudat, sajnálat, bosszankodás. – Gyász, egyéb traumák elengedése. – Stressz kezelése kapcsolatokban, családban, munkahelyen. – Fizikai, érzelmi traumák kezelése. – Bizalom visszaállítása. – Önszabotáló minták, fóbiák. – Önértékelés hiánya esetén. – Kihasználtság, elutasítottság elengedése. – Félelmek, bizonytalanság felszámolása. – Megtanulni kiállni önmagamért. – Bőség megteremtése. – Halogatás, „ej, ráérünk arra még”-effektus. – Olyan élethelyzetekben, amikor játsszuk a mókuskerék forgásait újból és újból, és nem látjuk a megoldást. – Kitartás hiányakor. – Nem tudok nemet mondani esetén. – Életcéljaink megtalálása. – „Súlyok” a vállakon, háton, azok cipelésének felszámolása. – Türelmetlenség, kétségbeesés esetén.

Magamról

Szeretem a gyökerem.
Ebből növesztek törzset, mely stabilitást ad nekem.
Ágakat melyek karjaim,
vele átölelem a világot, magamat és másokat.
Levelet hozok az ágaimon,mely a friss oxigén dús levegőt ad a világnak,
Mellyel magamat és másokat táplálok. Befogadom a fényt, amit a nap sugaraitól kapok, továbbadva mindazoknak, akik hasznát veszik.
A virágaim a jövőm, a gyümölcs a boldogságom.

Kriskó Mária vagyok, önfejlesztő tréner, Theta Healing® instruktor, gyógymasszőr, lelkek-testek suttogója. 20 éve foglalkozok lelkek-testek közérzetének harmóniába hozásával, fájdalmak megszűntetésével. Különleges képességem révén bárhol vagy a világban, ha kapcsolatba lépek veled és te erre engedélyt adsz, egy csomó információt lecsatornázok rólad: lelked és fizikai tested állapotáról, betegségeid lelki hátterről. Arról, hogy miért kaptad és min érdemes változtatni ahhoz, hogy tested harmóniába kerüljön. Mindezeket az információkat úgy is le tudom olvasni, hogy sosem találkoztunk személyesen. Intuíció fejlesztés mesterkurzus online tréning megszületése előtt tartottam két darab egy hónapos tréninget, heti kétszeri két és fél órás élő Zoom keretén belül, majd tartottam két darab 3 napos elvonulást élőben. Erre a tapasztalatra építem, ami a résztvevőknek bevált, azt módszerré alakítottam. Ez elég tapasztalat lett számomra, hogy az egésznek a tudás esszenciáját átadjam neked.

Konzulensi végzettségeim:

DNS Alap, DNS Haladó, Intuitív Anatómia, Ritmus, Áss mélyebbre, Betegségek, Rendellenességek, Szivárvány Gyerek, Az élet Játéka, Teremtés és bőség,Világgal Való Kapcsolat, Fejleszd a kapcsolataid 1: Te és a Partnered, Fejleszd a kapcsolataid 2: Te és Isten, Fejleszd a kapcsolataid 3: Te és a Belső Köröd, Fejleszd a Kapcsolataid 4: Te és a Föld

Instruktori (Tanári) végzettségeim:
DNS Alap
DNS Haladó
Áss mélyebbre
Fejleszd a kapcsolataid 3: Te és a Belső Köröd
Fejleszd a Kapcsolataid 4:Te és a Föld
Teremtés és Bőség
Világgal Való Kapcsolat
Te és a Teremtő

Ügyfeleim mondták:

Mit ad neked a tanfolyam?

Nemzetközi oklevél
Munkafüzet
Tankönyv

A tanfolyam részletei

A tanfolyam elvégzésének a feltétele a Theta Healig – Áss mélyebbre tanfolyam.

Helyszín: online

A tanfolyam ára: 10 nappal a kezdés előtt 130.000 Ft, 10 napon belül 135.000 Ft.

Fizetési mód: átutalás

Jelentkezés módja: A lenti űrlapon tudod leadni a jelentkezésed a kapcsolattartási és számlázási adataid megadásával. A jelentkezést követőn e-mailben tájékoztatlak a részletek, továbbá az utalási információkat illetően.

Érdeklődni a krisko.maria@gmail.com-on és a következő telefonszámon tudsz: +36 20 567 44 02