Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

Theta Healing® kezelés, egyéni konzultáció személyesen vagy online

Engedd meg, hogy bemutatkozzam, Kriskó Mária vagyok, Theta Healing® konzulens és instruktor, valamint craniosacrális terápiát alkalmazó gyógymasszőr. Több mint két évtizede foglalkozom spirituális gyógyítással. Személyes konzultációim során segítséget nyújtok azoknak, akik szeretnének megszabadulni az önértékelés, önbizalom vagy más életvezetési kihívásokkal járó problémáktól.

Mi vár Rád, ha Velem tartasz?​

Lépj ki a saját árnyékodból

Tanuld meg az önértékelés, önbizalom és önelfogadás képességét, és fedezd fel a benned rejlő erőt!

Sikeres kapcsolatok

Segítek megérteni a párkapcsolatok és munkahelyi kapcsolatok dinamikáját, hogy teljes, boldog életet élhess.

Theta Healing®

Ismerd meg a Theta Healing® technika csodálatos világát, ahol az energetikai blokkok oldása és a gyógyulás kulcsai várnak rád.

Miben tudok segíteni?

Számomra kiemelten fontos, hogy biztonságos teret teremtsek számodra, és érezd a feltétel nélküli szeretetet, hatékonyságot, fókuszáltságot, diszkréciót, ítélkezés mentességet, empátiát és együttérzést. A Theta Healing® egy kulcs a mélybe, ami segít felfedezni és megváltoztatni a tudatalatti programjaidat. Alkalmas számos élethelyzet és probléma kezelésére, többek között:

Készen állsz a változásra? Találkozz velem, és indulj el a test, lélek és szellem harmóniája felé.

Ügyfeleim mondták:

A konzultáció hatására

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Hiszek a munkám erejében, ezért az első konzultációra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Nincs kockázat, csak a változás és a fejlődés ígérete!

Személyes konzultáció díjak

Szeretem a gyökerem.
Ebből növesztek törzset, mely stabilitást ad nekem.
Ágakat melyek karjaim,
vele átölelem a világot, magamat és másokat.
Levelet hozok az ágaimon,mely a friss oxigén dús levegőt ad a világnak,
Mellyel magamat és másokat táplálok. Befogadom a fényt, amit a nap sugaraitól kapok, továbbadva mindazoknak, akik hasznát veszik.
A virágaim a jövőm, a gyümölcs a boldogságom.

Mi történik a konzultáció során?

  1. A probléma vázolása után megbeszéljük, hová szeretnél eljutni a konzultáció végére, mi a célod.
  2. Engedélyt kérek, hogy összekapcsolódjak veled energetikailag, tisztán lássam mi bújik meg a probléma hátterében.
  3. Theta állapotban, amely egy meditatív éber állapot, végigvezetlek a folyamaton, hogy feltárd, milyen tudatalatti minták akadályoznak téged abban, hogy elérd a vágyott célt. Számomra kiemelten fontos, hogy biztonságos teret teremtsek számodra, és érezd a feltétel nélküli szeretetet, hatékonyságot, fókuszáltságot, diszkréciót, itélkezés mentességet, empátiát és együttérzést. A használt technikát theta ásásnak nevezzük, ahol a gyökér problémát keressük.
  4. Ez a fajta ásás hozzásegít ahhoz, hogy eljussunk egy régen megélt hasonló élményhez. Ez a másik szituáció emlékeztetni fog a jelenlegi helyzetre, miközben teljesen más volt a forgatókönyv, talán a szereplők is mások voltak.
  5. A tudatalatti hitrendszerek, amelyek fenntartották a jelenlegi állapotot, törlésre kerülnek, ha egyetértesz vele. Ez olyan, mintha egy számítógépből törölnénk egy programot, majd helyette egy másikat helyeznénk be. Fontos megérteni, hogy a tudatalatti irányítja az életed 92%-át, anélkül, hogy a tudatos részed ezt tudná. Ezek a programok gyakran nem is a tieid, hanem másoktól származnak. Ez a 92% vezetett el a jelenlegi élethelyzetedhez is.
  6. Ezután olyan érzelmet és hitrendszert hívunk be a tudatalattidba, amely segít téged a vágyott cél elérésében. Mindezt úgy érjük el, hogy az univerzummal összekapcsolódva tanúja vagyok a változásnak, vizualizáció segítségével.
  7. Fontos megértened, milyen erényt tanulsz a folyamat során, hogy a történeted véglegesen befejeződjön. Megvizsgáljuk, milyen nyereséged volt abból, hogy fenntartottad a tudatalattidban az adott szituációt.
  8. Időt „meghajlítva” választ kapsz arra is, mennyi időre van szükség a változás bekövetkeztetéséhez, lehetővé téve, hogy valóban lássuk a változást a vágyott cél eléréséhez.

Ismerj meg!

Szeretettel köszöntelek! Kriskó Mária vagyok, Theta Healing® konzulens és instruktor, valamint craniosacrális terapeuta és gyógymasszőr. 2002 óta foglalkozom gyógyítással, és ez idő alatt számos módszert sajátítottam el, hogy segítsek másoknak elérni a testi, lelki és szellemi harmóniát.

Azoknak az embereknek kívánok lehetőséggel szolgálni, akik valamilyen oknál fogva letértek céljuk megvalósításától, és útkeresésben vannak. Szeretnének visszatérni lelkük hangját meghallva, hogy beteljesítsék küldetésüket, amiért e világra születtek, legyen az kapcsolat, anyaság, egészség, hivatás, bőségtudatosság, harmónia vagy belső béke kialakítása.

Fontos számomra, hogy a konzultációt kérő személy is aktív résztvevője legyen élete megváltoztatásának, és vállalja a felelősséget önmagáért. Szeretnék egy gyors, hatékony eszközzel változást hozni azok életébe, akik hozzám fordulnak. Mire a konzultáció végére érünk, azt kívánom elérni, ha tisztán látnák a megoldást, megértenék, mennyi időre van szükség a változásra, és éreznék, mit kell tenni ahhoz, hogy a kívánt cél megvalósuljon.

Engedd meg, hogy társad legyek a spirituális gyógyulás és személyes fejlődés útján, és fedezd fel a benned rejlő erőt és harmóniát!

Konzulensi végzettségeim

DNS Alap, DNS Haladó, Intuitív Anatómia, Ritmus, Áss mélyebbre, Betegségek, Rendellenességek, Szivárvány Gyerek, Az élet Játéka, Teremtés és bőség,Világgal Való Kapcsolat, Fejleszd a kapcsolataid 1: Te és a Partnered, Fejleszd a kapcsolataid 2: Te és a Teremtő, Fejleszd a kapcsolataid 3:Te és a Belső Köröd, Fejleszd a Kapcsolataid 4:Te és a Föld, DNS3,Önszeretet, Megbocsátás,Szetetetés Hála

Instruktori (Tanári) végzettségeim

DNS Alap
DNS Haladó
Áss mélyebbre
Te és a Teremtő
Fejleszd a kapcsolataid 3: Te és a Belső Köröd
Fejleszd a Kapcsolataid 4:Te és a Föld
Teremtés és Bőség
Világgal Való Kapcsolat
DNS3

A konzultációra történő jelentkezés menete

1.Add le a jelentkezésed a lenti időpontfoglaló naptárban. 

FONTOS: A naptárban 1 órás időintervallumok vannak megadva. Amennyiben többre van szükséged, akkor annyi időpontot foglalj, amennyire szükséged van. Az időpontfoglalás megerősítésekor feltétlen jelezd a megerősítő űrlapon, hogy pontosan mennyire!

2. Erősítsd meg a jelentkezésed az időpontfoglalást visszaigazoló e-mailben szereplő űrlapon. 

FONTOS: Az űrlap kitöltése és az időpont megerősítése feltétlen szükséges ahhoz, hogy véglegesnek tudjam tekinteni az időpontfoglalásod a konzultációra, és el tudjam készíteni a számlát.

3. Telefonon kereslek a tudnivalókat és a részleteket illetően.

4. Vegyél részt a konzultáción a kiválasztott időpontban.

5. Konzultáció díjának rendezése.

FONTOS: Addig ne utalj kérlek, amíg nem egyeztettünk  a részletekről telefonon vagy Messengeren!

Elérhetőségeim:

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Facebook oldalam:

© Kriskó Mária Gyógycentrum. Minden jog fennntartva!