Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

Theta Healing® Haladó tanfolyam

– online –

Szeretnéd a magad kezébe venni életed irányítását?

Készen állsz önmagadért tenni?

Keresel egy olyan módszert, amivel önmagadon vagy akár másokon is tudsz segíteni?

Mi lenne, ha megtanulnád a tudatalattidhoz való könnyed hozzáférést?

Mit gondolsz arról, hogy egy érzést, gondolatot egy pillanat alatt képes vagy megváltoztatni majd a tanfolyam elteltével?

Mit gondolsz, lehetséges teremteni magadnak bármit?

A HALADÓ tanfolyam egy mélyebb megismerése az eddig tanultaknak.

Mit tanulhatsz a HALADÓ tanfolyamon?

Miben segít a Theta Healing®?

Egy nagyszerű módszer a mai ember számára, amely rövid idő alatt hatékony, kényelmes lehetőséget kínál életünk tartós javulására.

Végezhető akár személyesen, de interneten keresztül is. Konzulensként minden nap használom magamon.

Hogyan működik?

A kliens vázolja a problémáját. Theta Healing Konzulensként egy meditatív állapotot fenntartva mindkettőnk számára ráhangolódok a kliensre theta állapotban, amely az alvás egy fázisa, ahol az agyhullámok 4-7 MHz-es tartományban vannak. Megszólítjuk az agy tudatalatti részét.

Megkeressük közösen a negatív érzelmi mintákat, rejtett generációs, vagy egyéb programokat.

Ezek a negatív érzelmi minták befolyásolják viselkedésünket az élet minden területén, melyek a pénz, egészség, család, munka, spirituális fejlődés. Miután megtaláltuk az érzelmi blokkot, önkorlátozó hitrendszert, a konzultáció kezdetén kicseréljük pozitív mintákra. Megtanítva az új viselkedési mintákat azonnali változás áll be a személy testi, lelki, szellemi életében, mindez szinte észrevétlenül, lazán, könnyedén.
Mivel a konzultáció alatt tudatában van a kliens mindennek, semmi sem történik az akarata ellenére. Amennyiben még nem kész a változásra, a döntés az Ő kezében van, hiszen a beleegyezése szükséges minden egyes pozitív minta betöltéséhez.  

Korhatár nincs, ellenjavallat nincs, viszont gyermek esetében 7 év alatt az anyával kell dolgozni. A konzultáció 1000 km-es távolság esetén is ugyanúgy működik.

A valódi változást nem én végzem, csak a közreműködésemmel folyik, amit úgy hívnak: a Feltétel Nélküli Szeretet tere. Ez az a pozitív univerzális energiával töltött tér, ahol a beszélgetés lezajlik.
– Egészség, pénz, munka, családdal kapcsolatos probléma esetén.
– Önbecsülés, önvád, neheztelés, érdemtelenség esetén.
– Súlyproblémák, jojo-effektus megszüntetése. – Harag, düh, bűntudat, sajnálat, bosszankodás.
– Gyász, egyéb traumák elengedése.
– Stressz kezelése kapcsolatokban, családban, munkahelyen.
– Fizikai, érzelmi traumák kezelése.
– Bizalom visszaállítása.
– Önszabotáló minták, fóbiák.
– Önértékelés hiánya esetén.
– Kihasználtság, elutasítottság elengedése.
– Félelmek, bizonytalanság felszámolása.
– Megtanulni kiállni önmagamért.
– Bőség megteremtése.
– Halogatás, „ej, ráérünk arra még”-effektus.
– Olyan élethelyzetekben, amikor játsszuk a mókuskerék forgásait újból és újból, és nem látjuk a megoldást.
– Kitartás hiányakor.
– Nem tudok nemet mondani esetén.
– Életcéljaink megtalálása.
– „Súlyok” a vállakon, háton, azok cipelésének felszámolása. – Türelmetlenség, kétségbeesés esetén.

Magamról

Szeretem a gyökerem.
Ebből növesztek törzset, mely stabilitást ad nekem.
Ágakat melyek karjaim,
vele átölelem a világot, magamat és másokat.
Levelet hozok az ágaimon,mely a friss oxigén dús levegőt ad a világnak,
Mellyel magamat és másokat táplálok. Befogadom a fényt, amit a nap sugaraitól kapok, továbbadva mindazoknak, akik hasznát veszik.
A virágaim a jövőm, a gyümölcs a boldogságom.

Szeretettel köszöntelek!

Kriskó Mária vagyok, Theta Healing® konzulens és instruktor, Craniosacrális terápiát használó gyógymasszőr.

2002. óta foglalkozom gyógyítással.

Gyógymasszőrként kezdtem dolgozni, és az évek alatt számos módszert megtanultam és alkalmaztam, mint például a talp-, nyirok-, indiai ajurvédikus-, mézes-, lávaköves-, Thai- és fogyasztó masszázst.

Szerettem volna munkámnak minél szélesebb palettáját megmutatni klienseimnek, így ismereteimet folyamatosan bővítettem agykontrollal, Reikivel, természetgyógyászattal és fülakupunktúrával.

A nagy szerelem a Craniosacralis terápia lett. Elvégeztem belőle a CS1, CS2 SER1, SER2, Visceralis Manipulacio Abdomen1, Healing From the Core, The Brain Speaks képzést. Ez egy természetes gyógymód, amely segíti a szervezet öngyógyító folyamatait. Már néhány kezeléssel mélyreható változást lehet elérni.

A másik nagy kedvencem a Theta Healing. Ez a módszer is nagyon barátságos, mert bármikor, bárhol alkalmazható függetlenül attól, hogy az illető közel vagy távol van.

Konzulensi végzettségeim: DNS Alap, DNS Haladó, Intuitív Anatómia, Ritmus, Áss mélyebbre, Betegségek, Rendellenességek, Szivárvány Gyerek, Az élet Játéka, Teremtés és bőség,Világgal Való Kapcsolat, Fejleszd a kapcsolataid 1: Te és a Partnered, Fejleszd a kapcsolataid 2: Te és Isten, Fejleszd a kapcsolataid 3:Te és a Belső Köröd, Fejleszd a Kapcsolataid 4:Te és a Föld

Instruktori (Tanári) végzettségeim:
DNS Alap
DNS Haladó
Áss mélyebbre
Fejleszd a kapcsolataid 3: Te és a Belső Köröd
Fejleszd a Kapcsolataid 4:Te és a Föld
Teremtés és Bőség
Világgal Való Kapcsolat

Az én történetem...

Azért tanultam meg a Theta Healinget, mert ez volt az egyetlen technika, amellyel önmagamon tudtam segíteni. Volt több betegségem, amit sikerült felszámolnom vele, ilyen például a magas vérnyomásom, a rendszeres derékfájásom, nőgyógyászati problémáim,de beszélhetek még arról, mennyi minden mást kaptam az élet minden területén tőle.

Az élet könnyebbségét, ahogy együttműködöm az emberekkel, önbizalmam javult, rengeteg neheztelést, haragot, elárultságot sikerült elengednem, megbocsátanom másoknak, magamnak.
Megértettem, hogy a harag szükséges rossz, mert segített távol tartani emberektől, de az nem mindegy, meddig tartjuk a testünkben a haragot.
Olyan ez, mint egy pohár víz. Tartjuk 10 percig, az nem nehéz, de ha tartjuk 1 órát, az már kevésbé tetszik a kezünknek, mert kényelmetlen, és ha egy napig vagy egy hétig kellene tartani , no az már valóban komfort zónán kívüli!
Megfosztom vele önmagamat csodás dolgok megteremtésétől.

Megtanultam egyre jobban felelősséget vállalni magamért, hogy ne másokban keressem a hibát, hanem értsem meg, magamon kell változtatni gyengéden ahhoz, hogy egyre több dolog megérkezzen az életembe, lehet ez pénz, tudás, elismerés, hála, szeretet, nagyrabecsülés, tisztelet, emberi kapcsolatok, elfogadás.
A módszer rámutatott, hogy minden emberben megvan ez a csodálatos képesség, az intuíció, amit nagyon-nagyon érdemes megtanulni, használni a theta állapotban.

Megértettem, minden ami történik, értem van. Azt akarja az univerzum, hogy egyre bölcsebbé váljak. Ha elengedem a sajnálkozást, mások kritizálását, szabad akaratának elismerését, munkámnak -azzal, hogy dolgozom önmagamon -beérik a gyümölcse. A szépsége az egésznek az, hogy egy vagy pár konzultáció néha 10 perc önmunka óriás eredményt generált.

Hogy sokkal jobb emberré váljunk

Szeretnék egy konkrét példát elmesélni neked.
Volt egy fiatal 22-23 éves kliensem aki azzal keresett meg, hogy szeretne magán változtatni. Zavarta az agresszivitása, azt érezte sokszor bele bújik a kisördög, és olyan dolgokat tesz, amit nem szeretne, de mégis megteszi. Folyamatosan beleköt készakarva másokba, minden ok nélkül. Okát nem tudta, de káröröm volt benne amikor az elszenvedett alany rosszul érezte magát kötekedése során. Ezt szerette volna megérteni, megoldani a konzultációban.

Amikor a Theta Healig segítségével feltártuk a valódi motivációjának okát, rájött, hogy otthoról azt hozta, hogy állandóan kötekedtek vele, semmibe vették, mindig csak a testvére volt a „valaki” a szülei szemében. Ő a senki, aki rosszul tanul, buta, semmire sem való.
Amikor a test megél ilyen esteket az mérhetetlen megalázással, önbecsülés rongálással jár. Tudta, végtelen fájdalommal jár ez a helyzet, de rájött a beszélgetés alatt, otthonról nem hozott mást, csak a kötekedést, az elítélést, a meg nem értettséget, a szeretlenséget, a nem vagyok értékes valóságot. Mivel a lelke ezt tapasztalta meg, nem volt más minta amiből választhatott volna, például milyen amikor szeretve van, bíztatva van, értékesnek tartják, bíznak benne, elismerik.
A lelke tanulta szeretet elfogadását, az elismerést, az alázatot,tanulta hogyan lehet bátor, kiállni magáért,tiszteletet kapni és adni, elismerést, nagyrabecsülést tanult a lelke.
Amikor ezeket az érzéseket megtanítottam vele, vagyis tanusítottam ezt az erényt, pillanatok alatt a tudatalattija elfogadta, hogy milyen az önbecsülés, a feltétel nélküli szeretet elfogadása, a támogatottság, az elismerés, a tisztelet stb.
A haladó tanfolyamon rengeteg ilyen erényt és hitet tanítunk meg a résztvevőkkel.

Segítve ezzel a mindennapokban való egyre örömtelibb, boldogabb, könnyedebb, elfogadóbb élet megélését.
Visszajelzésként, mikor legközelebb megkeresett más témában, arról számolt be, sokkal magabiztosabb lett. Sokkal jobban tudta az érzéseit kontrollálni, lényegesen kevesebbet kötekedett, megértette miért mutatták szülei neki ezt a viselkedés mintát. Nem volt már akkora neheztelés benne szülei iránt, mert megértette, ővelük is így viselkedtek, nem volt más mintájuk, csak a kötekedés.

A tanfolyam haladó része ebben segít: hogy sokkal jobb emberré váljunk, mert ha megértjük, magunkon kell változtatni azért, hogy történjen valami más, mint eddig, akkor az egy nagy felismerés és ajándék az életünkben!
Szerettem volna még kérdezni a számlával kapcsolatban neked van lehetőséged van adni arra hogy elfogadott legyen a számlád kinyomtatása, vagy nem ?

Ügyfeleim mondták:

Nemzetközi oklevél

A képzés nemzetközi oklevelet ad. 

Lehetővé teszi, hogy amellett, hogy te magadon is tudod alkalmazni, másoknak is segítsél egyéni konzultáció formájában.

 

A tanfolyamhoz jár munkafüzet, tankönyv is.

A tanfolyam részletei

Helyszín: online

A tanfolyam ára: 10 nappal a kezdés előtt 130.000 Ft, 10 napon belül 135.000 Ft.

Fizetési mód: átutalás

Jelentkezés módja: A lenti űrlapon tudod leadni a jelentkezésed a kapcsolattartási és számlázási adataid megadásával. A jelentkezést követőn e-mailben tájékoztatlak a részletek, továbbá az utalási információkat illetően.