Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

 

Theta Healing® Maraton

 – ONLINE –

Miben segít a Theta Healing®?

Egy nagyszerű módszer a mai ember számára, amely rövid idő alatt hatékony, kényelmes lehetőséget kínál életünk tartós javulására.

Végezhető akár személyesen, de interneten keresztül is. Konzulensként minden nap használom magamon.

Hogyan működik?

A kliens vázolja a problémáját. Theta Healing Konzulensként egy meditatív állapotot fenntartva mindkettőnk számára ráhangolódok a kliensre theta állapotban, amely az alvás egy fázisa, ahol az agyhullámok 4-7 MHz-es tartományban vannak. Megszólítjuk az agy tudatalatti részét.

Megkeressük közösen a negatív érzelmi mintákat, rejtett generációs, vagy egyéb programokat.

Ezek a negatív érzelmi minták befolyásolják viselkedésünket az élet minden területén, melyek a pénz, egészség, család, munka, spirituális fejlődés. Miután megtaláltuk az érzelmi blokkot, önkorlátozó hitrendszert, a konzultáció kezdetén kicseréljük pozitív mintákra. Megtanítva az új viselkedési mintákat azonnali változás áll be a személy testi, lelki, szellemi életében, mindez szinte észrevétlenül, lazán, könnyedén.
Mivel a konzultáció alatt tudatában van a kliens mindennek, semmi sem történik az akarata ellenére. Amennyiben még nem kész a változásra, a döntés az Ő kezében van, hiszen a beleegyezése szükséges minden egyes pozitív minta betöltéséhez.  

Korhatár nincs, ellenjavallat nincs, viszont gyermek esetében 7 év alatt az anyával kell dolgozni. A konzultáció 1000 km-es távolság esetén is ugyanúgy működik.

A valódi változást nem én végzem, csak a közreműködésemmel folyik, amit úgy hívnak: a Feltétel Nélküli Szeretet tere. Ez az a pozitív univerzális energiával töltött tér, ahol a beszélgetés lezajlik.
– Egészség, pénz, munka, családdal kapcsolatos probléma esetén.
– Önbecsülés, önvád, neheztelés, érdemtelenség esetén.
– Súlyproblémák, jojo-effektus megszüntetése. – Harag, düh, bűntudat, sajnálat, bosszankodás.
– Gyász, egyéb traumák elengedése.
– Stressz kezelése kapcsolatokban, családban, munkahelyen.
– Fizikai, érzelmi traumák kezelése.
– Bizalom visszaállítása.
– Önszabotáló minták, fóbiák.
– Önértékelés hiánya esetén.
– Kihasználtság, elutasítottság elengedése.
– Félelmek, bizonytalanság felszámolása.
– Megtanulni kiállni önmagamért.
– Bőség megteremtése.
– Halogatás, „ej, ráérünk arra még”-effektus.
– Olyan élethelyzetekben, amikor játsszuk a mókuskerék forgásait újból és újból, és nem látjuk a megoldást.
– Kitartás hiányakor.
– Nem tudok nemet mondani esetén.
– Életcéljaink megtalálása.
– „Súlyok” a vállakon, háton, azok cipelésének felszámolása. – Türelmetlenség, kétségbeesés esetén.

Mi is az a Theta Healing® Maraton?

3 részes Theta Healing® tanfolyam sorozat online

A Theta Healing® ALAP tanfolyam elvégzése által

A Theta Healing® HALADÓ tanfolyam elvégzése által

A Theta Healing® ÁSS MÉLYEBBRE tanfolyam elvégzése által

Magamról

Szeretem a gyökerem.
Ebből növesztek törzset, mely stabilitást ad nekem.
Ágakat melyek karjaim,
vele átölelem a világot, magamat és másokat.
Levelet hozok az ágaimon,mely a friss oxigén dús levegőt ad a világnak,
Mellyel magamat és másokat táplálok. Befogadom a fényt, amit a nap sugaraitól kapok, továbbadva mindazoknak, akik hasznát veszik.
A virágaim a jövőm, a gyümölcs a boldogságom.

Szeretettel köszöntelek!

Kriskó Mária vagyok, Theta Healing® konzulens és instruktor, Craniosacrális terápiát használó gyógymasszőr.

Konzulensi végzettségeim: DNS Alap, DNS Haladó, Intuitív Anatómia, Ritmus, Áss mélyebbre, Betegségek, Rendellenességek, Szivárvány Gyerek, Az élet Játéka, Teremtés és bőség,Világgal Való Kapcsolat, Fejleszd a kapcsolataid 1: Te és a Partnered, Fejleszd a kapcsolataid 2: Te és Isten, Fejleszd a kapcsolataid 3:Te és a Belső Köröd, Fejleszd a Kapcsolataid 4:Te és a Föld

Instruktori (Tanári) végzettségeim:
DNS Alap
DNS Haladó
DNS3
Áss mélyebbre
Fejleszd a kapcsolataid 3: Te és a Belső Köröd
Fejleszd a Kapcsolataid 4:Te és a Föld
Teremtés és Bőség
Világgal Való Kapcsolat
Te és a Teremtő

Az én történetem...

Azért tanultam meg a Theta Healinget, mert ez volt az egyetlen technika, amellyel önmagamon tudtam segíteni. Volt több betegségem, amit sikerült felszámolnom vele, ilyen például a magas vérnyomásom, a rendszeres derékfájásom, nőgyógyászati problémáim,de beszélhetek még arról, mennyi minden mást kaptam az élet minden területén tőle.

Az élet könnyebbségét, ahogy együttműködöm az emberekkel, önbizalmam javult, rengeteg neheztelést, haragot, elárultságot sikerült elengednem, megbocsátanom másoknak, magamnak.
Megértettem, hogy a harag szükséges rossz, mert segített távol tartani emberektől, de az nem mindegy, meddig tartjuk a testünkben a haragot.
Olyan ez, mint egy pohár víz. Tartjuk 10 percig, az nem nehéz, de ha tartjuk 1 órát, az már kevésbé tetszik a kezünknek, mert kényelmetlen, és ha egy napig vagy egy hétig kellene tartani , no az már valóban komfort zónán kívüli!
Megfosztom vele önmagamat csodás dolgok megteremtésétől.

Megtanultam egyre jobban felelősséget vállalni magamért, hogy ne másokban keressem a hibát, hanem értsem meg, magamon kell változtatni gyengéden ahhoz, hogy egyre több dolog megérkezzen az életembe, lehet ez pénz, tudás, elismerés, hála, szeretet, nagyrabecsülés, tisztelet, emberi kapcsolatok, elfogadás.
A módszer rámutatott, hogy minden emberben megvan ez a csodálatos képesség, az intuíció, amit nagyon-nagyon érdemes megtanulni, használni a theta állapotban.

Megértettem, minden ami történik, értem van. Azt akarja az univerzum, hogy egyre bölcsebbé válljak. Ha elengedem a sajnálkozást, mások kritizálását, szabad akaratának elismerését, munkámnak -azzal, hogy dolgozom önmagamon -beérik a gyümölcse. A szépsége az egésznek az, hogy egy vagy pár konzultáció néha 10 perc önmunka óriás eredményt generált.

Mondanék egy példát erre a hétköznapokból.
Álltam sokszor a hosszú kígyózó sorokban x éve, dühített, hogy hányszor vesznek el rengeteg értékes időt tőlem emberek emiatt. Amikor ránéztem egy alkalommal arra, mi van háttérben, ráláttam, hogy gyerekkoromban a legkisebb voltam a tornasorban, ezért mindig utolsó voltam.
Amikor az iskolában valamilyen esemény volt, mindig az utolsónak szólítottak, mert a leánykori nevem V kezdőbetű volt, ezért mindig várnom kellett a soromra, s ez ismétlődött 50 éven át velem a boltban. Amikor ezt felismertem, elengedtem (ezt a tanfolyamon megtanítjuk, hogyan kell), és helyette azt kértem, tapasztaljam meg azt, milyen érzés várakozás nélkül elintézni dolgaimat, és szinte azonnal sorra kerülök. Azóta érdekes módon, ha sor áll a pénztárnál, nem probléma, mert azonnal megnyitnak egy másikat előttem. Ez az önmunka nem volt több 10 percnél.

Ügyfeleim mondták:

Nemzetközi oklevél

A képzés nemzetközi oklevelet ad. 

Lehetővé teszi, hogy amellett, hogy te magadon is tudod alkalmazni, másoknak is segítsél egyéni konzultáció formájában.

A tanfolyam sorozat és a jelentkezés részletei

Helyszín: online

Theta Healing® Maraton: 375.000 forint, ezt tartalmaz 3 tanfolyamot.

A tanfolyamokra külön-külön is van lehetőség jelentkezni: 125.000 Ft / tanfolyam

FONTOS! Haladó és Áss mélyebbre tanfolyamok csak az Alap tanfolyam birtokában végezhetők el!

Fizetési mód: átutalás

Jelentkezés módja: A lenti űrlapon tudod leadni a jelentkezésed a kapcsolattartási és számlázási adataid megadásával. A jelentkezést követőn e-mailben tájékoztatlak a részletek, továbbá az utalási információkat illetően.

FONTOS! Jelentkezéskor minden esetben szükséges kiválasztani, hogy az egész sorozaton részt kívánsz-e venni, vagy csak 1-1 tanfolyamon.

Amennyiben még további kérdéseid merültek fel, keress bátran az elérhetőségeimen.

Telefon: + 36 20 567 44 02

E-mail: krisko.maria@gmail.com

Amennyiben komolyan érdeklődsz a tanfolyam(ok) iránt, biztosítok egy 10 perces előzetes konzultációt minden jelentkezőnek.

BÓNUSZOK

Amennyiben a Theta Maratont vásárolod meg, tehát mind a 3 tanfolyamon részt veszel, és 10 nappal az abban az esetben DÍJMENTESEN részt vehetsz a januári születési traumák feldolgozása elvonulásomon.

FONTOS, amennyiben igénybe veszed ezt, abban az esetben a szállás költségét Te állod, én az elvonuláson való részvételt biztosítom számodra díjmentesen.

Bővebb részleteket itt találsz a programról: https://www.kriskomariagyogycentrum.hu/szuletesi-traumaid-feldolgozasa-kiskunhalason-januar/

A bónusz értéke 99.000 forint!

Időpont: 2021. november 10-11-12. 13:00 – 19:30

Helyszín: online

A tanfolyam ára: 125.000 Ft

Fizetési mód: átutalással vagy bankkártyás fizetéssel.

A bankkártyás fizetési lehetőség a PayPal biztonságos elektronikus fizetés felületén keresztül történik. Vásárlást követően a rendszer azonnal a PayPal felületére irányít, ahol a rendszer biztonsági okokból fiók regisztrációt kér, ezt követően pedig a  bankkártya adatokat a fizetés véglegesítéséhez. A weboldal a fizetéskor használt bankkártya adatokhoz nem fér hozzá és nem tárolja azokat!

FONTOS! Kérlek csak abban az esetben válaszd a bankkártyás opciót, amennyiben forintban kívánod teljesíteni a kifizetésedet.