Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

Theta Healing®
Áss mélyebbre! online szeminárium

Vianna Stibal az ásást a Theta Healing® egyik legfontosabb eszközének tartja, az Áss mélyebbre – Dig Deeper Theta Healing® tanfolyam – a harmadik előfeltétel minden további Theta Healing® képzésnek!

Az Áss mélyebbre, Dig deeper tanfolyam célja elmélyíteni a konzulensek ásás technikáját. A képzés célja, hogy minden Theta Healing® konzulens jól képzett legyen ebben technikában, magabiztosan ki tudja ásni úgy a saját, mint a kliense alap hiedelmének problémáját, és meg tudja változtatni mélyen a tudatalattiban lévő blokkokat.

Mélyítsd el a tudásodat, hogy hatékonyabban tudj segíteni saját magadnak és a klienseidnek is. Megismered az összes technikát, aminek segítségével megtalálhatod a tudatalattiban mélyen lakozó olyan hitrendszereket, mintákat, amik a jelenlegi állapotot előidézték, fenntartják.

Finomítjuk az ásási technikát, hogy könnyebben megtaláld egy-egy elakadás, probléma, betegség gyökér okát,okait!
Hogyan lehet gyorsan akár ha csak 10 perced van ásni magadon amíg állsz a piros lámpánál, vagy mosogatsz, stb

Az Áss mélyebbre! tanfolyam Neked szól, ha

Mit történik az Áss mélyebbre tanfolyamon?

Mielőtt elkezdenénk a tanfolyamot, egy rövid beszélgetést folytatok veled, megtudva mi a célod a tanfolyam elvégzésével mit vársz tőle.  

Kis létszámú csoportban dolgozunk, ezért maximum 10 fő vehet részt a tanfolyamon.

Célom, hogy akik ide eljönnek, képesek legyenek közösen dolgozni azokon az egyéni problémákon, amelyekkel már régóta küzdenek. Bemutatásra kerül 8 féle „ásási” technika, amelyekkel hatékonyan, könnyedén, játékosan, rengeteg példán gyakorolva ismerkedünk meg, és amelyekkel a leggyorsabban leszünk képesek megtalálni a a gyökérproblémát.  

A technikák segítenek abban, ha nem szeretnél órákat ásni magadon vagy ha csak 10 perced van egy adott téma megoldására.  

A képzés lehetővé teszi, hogy magadon és másokon képes legyél megváltoztatni mind azt ami korlátoz a tovább haladásban.

 

Az Áss mélyebbre, Dig Deeper Theta Healing® tanfolyam tematikája:

-8 ásás technika részletes bemutatása
-gyorssegély hitmunka
-hogyan áss önmagadon
-hogyan áss, hogy megtaláld a legmélyebb félelmeidet
-hogyan áss az akadályozó nehezteléseken
-hogyan áss betegségek esetén
-hogyan ásd ki a teremtést akadályozó gyökér okot,okokat
-hogyan találd meg a teremtést akadályozó hitrendszereket
-hitmunka az erényeken
-mit csinálj és mit kerülj ásáskor
-milyen a helyes izomtesztelés
-gyakorlás mely szintről származik egy egy hiedelem hozatala

Mit nyersz, ha elvégzed a tanfolyamot?

Ha elvégzed a tanfolyamot, akkor…

Miben segít a Theta Healing®?

Egy nagyszerű módszer a mai ember számára, amely rövid idő alatt hatékony, kényelmes lehetőséget kínál életünk tartós javulására. Végezhető akár személyesen, de interneten keresztül is. Konzulensként minden nap használom magamon.

Hogyan működik?  

A kliens vázolja a problémáját. Theta Healing Konzulensként egy meditatív állapotot fenntartva mindkettőnk számára ráhangolódok a kliensre theta állapotban, amely az alvás egy fázisa, ahol az agyhullámok 4-7 MHz-es tartományban vannak. Megszólítjuk az agy tudatalatti részét. Megkeressük közösen a negatív érzelmi mintákat, rejtett generációs, vagy egyéb programokat. Ezek a negatív érzelmi minták befolyásolják viselkedésünket az élet minden területén, melyek a pénz, egészség, család, munka, spirituális fejlődés. Miután megtaláltuk az érzelmi blokkot, önkorlátozó hitrendszert, a konzultáció kezdetén kicseréljük pozitív mintákra. Megtanítva az új viselkedési mintákat azonnali változás áll be a személy testi, lelki, szellemi életében, mindez szinte észrevétlenül, lazán, könnyedén.  

Mivel a konzultáció alatt tudatában van a kliens mindennek, semmi sem történik az akarata ellenére. Amennyiben még nem kész a változásra, a döntés az Ő kezében van, hiszen a beleegyezése szükséges minden egyes pozitív minta betöltéséhez.  

Korhatár nincs, ellenjavallat nincs, viszont gyermek esetében 7 év alatt az anyával kell dolgozni. A konzultáció 1000 km-es távolság esetén is ugyanúgy működik.  

A valódi változást nem én végzem, csak a közreműködésemmel folyik, amit úgy hívnak: a Feltétel Nélküli Szeretet tere. Ez az a pozitív univerzális energiával töltött tér, ahol a beszélgetés lezajlik.  

Mely területeken hatékony a Theta Healing?  

– Egészség, pénz, munka, családdal kapcsolatos probléma esetén. – Önbecsülés, önvád, neheztelés, érdemtelenség esetén. – Súlyproblémák, jojo-effektus megszüntetése. – Harag, düh, bűntudat, sajnálat, bosszankodás. – Gyász, egyéb traumák elengedése. – Stressz kezelése kapcsolatokban, családban, munkahelyen. – Fizikai, érzelmi traumák kezelése. – Bizalom visszaállítása. – Önszabotáló minták, fóbiák. – Önértékelés hiánya esetén. – Kihasználtság, elutasítottság elengedése. – Félelmek, bizonytalanság felszámolása. – Megtanulni kiállni önmagamért. – Bőség megteremtése. – Halogatás, „ej, ráérünk arra még”-effektus. – Olyan élethelyzetekben, amikor játsszuk a mókuskerék forgásait újból és újból, és nem látjuk a megoldást. – Kitartás hiányakor. – Nem tudok nemet mondani esetén. – Életcéljaink megtalálása. – „Súlyok” a vállakon, háton, azok cipelésének felszámolása. – Türelmetlenség, kétségbeesés esetén.

Magamról

Szeretem a gyökerem.
Ebből növesztek törzset, mely stabilitást ad nekem.
Ágakat melyek karjaim,
vele átölelem a világot, magamat és másokat.
Levelet hozok az ágaimon,mely a friss oxigén dús levegőt ad a világnak,
Mellyel magamat és másokat táplálok. Befogadom a fényt, amit a nap sugaraitól kapok, továbbadva mindazoknak, akik hasznát veszik.
A virágaim a jövőm, a gyümölcs a boldogságom.

Kriskó Mária vagyok, önfejlesztő tréner, Theta Healing® instruktor, gyógymasszőr, lelkek-testek suttogója. 20 éve foglalkozok lelkek-testek közérzetének harmóniába hozásával, fájdalmak megszűntetésével. Különleges képességem révén bárhol vagy a világban, ha kapcsolatba lépek veled és te erre engedélyt adsz, egy csomó információt lecsatornázok rólad: lelked és fizikai tested állapotáról, betegségeid lelki hátterről. Arról, hogy miért kaptad és min érdemes változtatni ahhoz, hogy tested harmóniába kerüljön. Mindezeket az információkat úgy is le tudom olvasni, hogy sosem találkoztunk személyesen. Intuíció fejlesztés mesterkurzus online tréning megszületése előtt tartottam két darab egy hónapos tréninget, heti kétszeri két és fél órás élő Zoom keretén belül, majd tartottam két darab 3 napos elvonulást élőben. Erre a tapasztalatra építem, ami a résztvevőknek bevált, azt módszerré alakítottam. Ez elég tapasztalat lett számomra, hogy az egésznek a tudás esszenciáját átadjam neked.

Konzulensi végzettségeim:

DNS Alap, DNS Haladó, Intuitív Anatómia, Ritmus, Áss mélyebbre, Betegségek, Rendellenességek, Szivárvány Gyerek, Az élet Játéka, Teremtés és bőség,Világgal Való Kapcsolat, Fejleszd a kapcsolataid 1: Te és a Partnered, Fejleszd a kapcsolataid 2: Te és Isten, Fejleszd a kapcsolataid 3: Te és a Belső Köröd, Fejleszd a Kapcsolataid 4: Te és a Föld

Instruktori (Tanári) végzettségeim:
DNS Alap
DNS Haladó
Áss mélyebbre
Fejleszd a kapcsolataid 3: Te és a Belső Köröd
Fejleszd a Kapcsolataid 4:Te és a Föld
Teremtés és Bőség
Világgal Való Kapcsolat

Ügyfeleim mondták:

Felmerülhet benned, hogy „rendben, érdekel, és szívesen elmennék, de”… 

Kifizetek 120-125 ezer forintot és nem segít mégsem! 

Ha nem gyakorolod, nem használod a technikát, valóban egy fabatkát sem ér, de kezdd el, és meglátod, működni fog! A gyermek sem az anyuka hasában tanult meg járni.  

Nincs elég pénzem rá… 

Az egészséged a legdrágább kincs ,mindent megér! Gondolj bele, mennyit költesz orvosokra, gyóyszerekre.. Jóval többet, mint a tanfolyam ára, ami hozzájuttat téged az egészséghez.

Túl drága! 

A kérdés az, mihez képest? Én egy olyan eszközt adok a kezedbe, amivel életed minden területén változást érhetsz el, legyen az a munka, család, egészség, barátok, önismeret..  

Nincs időm gyakorolni, elmélyedni a tanultakban!  

Erre bizony időt kell fordítani, magától nem fog menni, sok-sok gyakorlás kell hozzá.De megtanít felelősséget vállalni magad iránt, és elköteleződést ad a könnyebb, élhetőbb örömteli boldog kiteljesedett élethez…  

Ezt csak különleges képességgel lehet elsajátítani,ilyenek születni kell!  

Ez nem így van. Mindenkiben benne van a képesség születésénél fogva, csak az idők folyamán ez megszűnt a külső körülmények miatt. De bárki megtanulhatja! 

Nincs kivel gyakoroljak!  

Számtalan csoport van, nekem is van egy Theta Leolvasások csoportom, ahol gyakorolni lehet. De van sok csoport ezen kívül is.  

Túl messze van Kiskunhalas!  

Amit szeretne elérni az ember tiszta szívből és van hozzá belső indíttatása, akkor semmi sincs messze. Olyan mértékű változást hozhat életedbe a tanfolyam, ami néhány órás utazást mindenképpen megér!

Képes leszek megérteni a testem belső hangját,mi van a betegségem lelki hátterében?  

Ha igényed van rá, akkor igen.Ez egy tanulási folyamat, nem máról holnapra tanulod meg. Nekem 4,5 év munkája, napi 5-7 óra gyakorlással.  

Nemzetközi oklevél

Amit a tanfolyamon kapni fogsz a mindennapi életben alkalmazható tudáson kívül:

  • hivatalos Theta Healing® Áss mélyebbre, Dig Deeper munkafüzetet a tanfolyam végén
  • a THINK által kiállított, oklevelet kapsz, ami feljogosít a későbbiekben arra, hogy konzulensi tevékenységet végezhetsz

A tanfolyam részletei

Helyszín: online

A tanfolyam ára: 10 nappal a kezdés előtt 130.000 Ft, 10 napon belül 135.000 Ft.

Fizetési mód: átutalás

Jelentkezés módja: A lenti űrlapon tudod leadni a jelentkezésed a kapcsolattartási és számlázási adataid megadásával. A jelentkezést követőn e-mailben tájékoztatlak a részletek, továbbá az utalási információkat illetően.