Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

Theta Healing® Te és a Belső Köröd online szeminárium

– online –

Miről szól a Fejleszd a Kapcsolataidat: TE ÉS A BELSŐ KÖRÖD tanfolyam?

A tanfolyam segít abban, hogy 

Rálátsz ki milyen szinten van, ki az, aki segítségre vár, vannak, akik magabiztosan haladnak, de te hol találod meg ebben az egyensúlyt, ki mellett tudsz adni és kapni.

Ha gyógyítóként vagy jelen, megtalálod azokat az egyéneket, azokat a csoportokat, akiknek a legtöbbet adhatsz és akikből töltekezhetsz.  

Fontos, hogy az ember tisztában legyen, ha egy párkapcsolatban gyerekes módon viselkedik, vagy párja viselkedik gyerekesen, hogyan tud felnőtté, majd bölcsé válni a kapcsolatban, s hogyan tudod segíteni őt a felnőtté válásban, ha akarod, vagy bölccsé tenni őt… Vagy ha azt érzed, nem vágysz erre a posztra, akkor el tudd őt engedni, és egy új, sokkal magasabb rezgésű párt behívni, aki már eleve bölcs a kapcsolatában.  

Ha a párkapcsolatban megtaláltad az egyensúlyt, és munkádban érzed azt, hogy gyerekesen viselkedsz, a tanfolyamon megtanulod, hogyan válj felnőtté, majd bölccsé, hogyan tudod kollégáidat megtanítani az együttműködésre. Ha képessé válsz arra, hogy válassz, melyikkel akarsz együttműködni, könnyebb lesz a helyzeted, mert te döntöd el tanítod a gyermeki ésszel megáldott felnőttet a munkára, vagy eleve bölcs, vagy felnőtt embert teremtesz magad mellé,akik fél szavakból is értik egymást. 

Azután vannak a barátok. Bennük meg lehet bízni, vagy átvágnak, kihasználnak? Ha azt érzed ez rendszeresen előfordul, itt is változtathatsz, kinek mit engedsz meg, ki meddig mehet. De ha felismered, hogy Te viselkedsz gyerekesen velük, akkor itt a lehetőség, hogy változtass ezen!

Miben segít a Theta Healing®?

Egy nagyszerű módszer a mai ember számára, amely rövid idő alatt hatékony, kényelmes lehetőséget kínál életünk tartós javulására.

Végezhető akár személyesen, de interneten keresztül is. Konzulensként minden nap használom magamon.

Hogyan működik?

A kliens vázolja a problémáját. Theta Healing Konzulensként egy meditatív állapotot fenntartva mindkettőnk számára ráhangolódok a kliensre theta állapotban, amely az alvás egy fázisa, ahol az agyhullámok 4-7 MHz-es tartományban vannak. Megszólítjuk az agy tudatalatti részét.

Megkeressük közösen a negatív érzelmi mintákat, rejtett generációs, vagy egyéb programokat.

Ezek a negatív érzelmi minták befolyásolják viselkedésünket az élet minden területén, melyek a pénz, egészség, család, munka, spirituális fejlődés. Miután megtaláltuk az érzelmi blokkot, önkorlátozó hitrendszert, a konzultáció kezdetén kicseréljük pozitív mintákra. Megtanítva az új viselkedési mintákat azonnali változás áll be a személy testi, lelki, szellemi életében, mindez szinte észrevétlenül, lazán, könnyedén.
Mivel a konzultáció alatt tudatában van a kliens mindennek, semmi sem történik az akarata ellenére. Amennyiben még nem kész a változásra, a döntés az Ő kezében van, hiszen a beleegyezése szükséges minden egyes pozitív minta betöltéséhez.  

Korhatár nincs, ellenjavallat nincs, viszont gyermek esetében 7 év alatt az anyával kell dolgozni. A konzultáció 1000 km-es távolság esetén is ugyanúgy működik.

A valódi változást nem én végzem, csak a közreműködésemmel folyik, amit úgy hívnak: a Feltétel Nélküli Szeretet tere. Ez az a pozitív univerzális energiával töltött tér, ahol a beszélgetés lezajlik.
– Egészség, pénz, munka, családdal kapcsolatos probléma esetén.
– Önbecsülés, önvád, neheztelés, érdemtelenség esetén.
– Súlyproblémák, jojo-effektus megszüntetése. – Harag, düh, bűntudat, sajnálat, bosszankodás.
– Gyász, egyéb traumák elengedése.
– Stressz kezelése kapcsolatokban, családban, munkahelyen.
– Fizikai, érzelmi traumák kezelése.
– Bizalom visszaállítása.
– Önszabotáló minták, fóbiák.
– Önértékelés hiánya esetén.
– Kihasználtság, elutasítottság elengedése.
– Félelmek, bizonytalanság felszámolása.
– Megtanulni kiállni önmagamért.
– Bőség megteremtése.
– Halogatás, „ej, ráérünk arra még”-effektus.
– Olyan élethelyzetekben, amikor játsszuk a mókuskerék forgásait újból és újból, és nem látjuk a megoldást.
– Kitartás hiányakor.
– Nem tudok nemet mondani esetén.
– Életcéljaink megtalálása.
– „Súlyok” a vállakon, háton, azok cipelésének felszámolása. – Türelmetlenség, kétségbeesés esetén.

Magamról

Szeretem a gyökerem.
Ebből növesztek törzset, mely stabilitást ad nekem.
Ágakat melyek karjaim,
vele átölelem a világot, magamat és másokat.
Levelet hozok az ágaimon,mely a friss oxigén dús levegőt ad a világnak,
Mellyel magamat és másokat táplálok. Befogadom a fényt, amit a nap sugaraitól kapok, továbbadva mindazoknak, akik hasznát veszik.
A virágaim a jövőm, a gyümölcs a boldogságom.

Szeretettel köszöntelek!

Kriskó Mária vagyok, Theta Healing® konzulens és instruktor, Craniosacrális terápiát használó gyógymasszőr.

2002. óta foglalkozom gyógyítással.

Gyógymasszőrként kezdtem dolgozni, és az évek alatt számos módszert megtanultam és alkalmaztam, mint például a talp-, nyirok-, indiai ajurvédikus-, mézes-, lávaköves-, Thai- és fogyasztó masszázst.

Szerettem volna munkámnak minél szélesebb palettáját megmutatni klienseimnek, így ismereteimet folyamatosan bővítettem agykontrollal, Reikivel, természetgyógyászattal és fülakupunktúrával.

A nagy szerelem a Craniosacralis terápia lett. Elvégeztem belőle a CS1, CS2 SER1, SER2, Visceralis Manipulacio Abdomen1, Healing From the Core, The Brain Speaks képzést. Ez egy természetes gyógymód, amely segíti a szervezet öngyógyító folyamatait. Már néhány kezeléssel mélyreható változást lehet elérni.

A másik nagy kedvencem a Theta Healing. Ez a módszer is nagyon barátságos, mert bármikor, bárhol alkalmazható függetlenül attól, hogy az illető közel vagy távol van.

Konzulensi végzettségeim: DNS Alap, DNS Haladó, Intuitív Anatómia, Ritmus, Áss mélyebbre, Betegségek, Rendellenességek, Szivárvány Gyerek, Az élet Játéka, Teremtés és bőség,Világgal Való Kapcsolat, Fejleszd a kapcsolataid 1: Te és a Partnered, Fejleszd a kapcsolataid 2: Te és Isten, Fejleszd a kapcsolataid 3:Te és a Belső Köröd, Fejleszd a Kapcsolataid 4:Te és a Föld

Instruktori (Tanári) végzettségeim:
DNS Alap
DNS Haladó
Áss mélyebbre
Fejleszd a kapcsolataid 3: Te és a Belső Köröd
Fejleszd a Kapcsolataid 4:Te és a Föld
Teremtés és Bőség
Világgal Való Kapcsolat

Ügyfeleim mondták:

Felmerülhet benned, hogy „rendben, érdekel, és szívesen elmennék, de”… 

Kifizetek 120-125 ezer forintot és nem segít mégsem! 

Ha nem gyakorolod, nem használod a technikát, valóban egy fabatkát sem ér, de kezdd el, és meglátod, működni fog! A gyermek sem az anyuka hasában tanult meg járni.  

Nincs elég pénzem rá… 

Az egészséged a legdrágább kincs ,mindent megér! Gondolj bele, mennyit költesz orvosokra, gyóyszerekre.. Jóval többet, mint a tanfolyam ára, ami hozzájuttat téged az egészséghez.

Túl drága! 

A kérdés az, mihez képest? Én egy olyan eszközt adok a kezedbe, amivel életed minden területén változást érhetsz el, legyen az a munka, család, egészség, barátok, önismeret..  

Nincs időm gyakorolni, elmélyedni a tanultakban!  

Erre bizony időt kell fordítani, magától nem fog menni, sok-sok gyakorlás kell hozzá.De megtanít felelősséget vállalni magad iránt, és elköteleződést ad a könnyebb, élhetőbb örömteli boldog kiteljesedett élethez…  

Ezt csak különleges képességgel lehet elsajátítani,ilyenek születni kell!  

Ez nem így van. Mindenkiben benne van a képesség születésénél fogva, csak az idők folyamán ez megszűnt a külső körülmények miatt. De bárki megtanulhatja! 

Nincs kivel gyakoroljak!  

Számtalan csoport van, nekem is van egy Theta Leolvasások csoportom, ahol gyakorolni lehet. De van sok csoport ezen kívül is.  

Túl messze van Kiskunhalas!  

Amit szeretne elérni az ember tiszta szívből és van hozzá belső indíttatása, akkor semmi sincs messze. Olyan mértékű változást hozhat életedbe a tanfolyam, ami néhány órás utazást mindenképpen megér!

Képes leszek megérteni a testem belső hangját,mi van a betegségem lelki hátterében?  

Ha igényed van rá, akkor igen.Ez egy tanulási folyamat, nem máról holnapra tanulod meg. Nekem 4,5 év munkája, napi 5-7 óra gyakorlással.  

Nemzetközi oklevél

Amit a tanfolyamon kapni fogsz a mindennapi életben alkalmazható tudáson kívül:

  • hivatalos Theta Healing® munkafüzetet a tanfolyam végén
  • a THINK által kiállított, oklevelet kapsz, ami feljogosít a későbbiekben arra, hogy konzulensi tevékenységet végezhetsz

A tanfolyam részletei

Helyszín: online

A tanfolyam ára: 10 nappal a kezdés előtt 130.000 Ft, 10 napon belül 135.000 Ft.

Fizetési mód: átutalás

Jelentkezés módja: A lenti űrlapon tudod leadni a jelentkezésed a kapcsolattartási és számlázási adataid megadásával. A jelentkezést követőn e-mailben tájékoztatlak a részletek, továbbá az utalási információkat illetően.