Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

Kriskó Mária Blog

Mit mutatok kifelé és mi a belső valóságom!

Mit mutatok kifelé és mi a belső valóságom!

Ezt a címet adnám annak a konzultációmnak amit egy kliensemmel körbe jártunk.
Azt szerettük volna meglátni, kliensemnek az új ismerőse hogyan látja őt.Amikor megnéztük hogyan látja ügyfelemet az illető, a következő kép jött fel vizualizációban.

Kliensem gyönyörű,olyannak látja ismerőse, mint egy kancsóka virág, amely csoda szép , de a szépségében ott van valami félelmetes .A kancsóka egy olyan virág, a mely nem a földből nyeri táplálékát, hanem vizet tartalmaz a virág közepe, majd illatával oda vonzza a rovart, az bele esik, és halála után abból veszi fel a neki megfelelő nitrogént és egyebet.
Ismerőse valószínű sokszor csalódott emberekben, ezért megfontolt, nem kezdeményez, kivárja a megfelelő pillanatot mit lépjen, valószínű nem szeretne áldozat lenni, ami érthető is, mert valószínű oka van rá.
Ellenben kliensem teljesen más , tőle nem kell tartania, hisz egy nagyon korrekt személy, de valahogy ezt tudtára szeretné adni ismerősének, hogy nincs mitől tartania.
Na erre is való a theta healing ,hogy megértse a másik személyt, mi zajlik a másikban, hogyan tudja tudomására hozni nem akarja őt becsapni,kihasználni.
-T.m.é.,hogy lehet egymás sejtjeivel kommunikálni, akár test beszéddel, akár rezgéseink által,mind ez lehetséges biztonságos anélkül,hogy átverné egyik a másikat.
-Kérek erre pozitív szűrőt.(ez azt jelenti testem felismeri receptorok révén ki a megbízható, és ki az aki nem )
-T.m.é.biztonságban lenni , bármerre járok, bárkivel találkozom.
Csak mondj egy igent

Hozzászólás

Rólam

Kriskó Mária vagyok, Theta Healing konzulens és instruktor, Craniosacrális terápiát használó gyógymasszőr.

Legutóbbi bejegyzéseim

Kövess a facebook oldalamon

Változás csodája
-
Mini Ásás

– ONLINE –

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ!