Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

Kriskó Mária Blog

Hogyan legyek önmagam – az átalakulás kezdete

Sorozatot szeretnék kezdeni neked életem mostani alakulásáról.

Kérlek, fogadd szeretettel! Bízom abban, hogy segítség lesz számodra is, és a saját felismeréseim felvázolják Neked is az utat, amin keresztül megtalálhatod önmagad.  Ha tetszik, kérlek mondd el azoknak is, akiknek  úgy érzed hasznos lehet, ha megismerik a történetemet. 

60 egynéhány év, kinek sok, kinek éppen jó. Én az utóbbiak közé tartozom, senkivel sem cserélnék másik életet.

Célom megismerni önmagam sokkal mélyebben, hogy közel kerülhessek a lelkemhez, teljesíthessem küldetésem, elmondhassam magamnak: beteljesítettem a küldetésem ebben az életben.

Ehhez viszont teljesen le kell vetkőznöm önmagam előtt, hogy kendőzetlenül lássam az igazságot.

Ki vagyok én most, és kivé kívánok válni?

Az első lépés az, hogy szembenézünk a jelenlegi helyzetünkkel. Itt nagyon fontos a kendőzetlen őszinteség, hiszen, ha felismerjük és elfogadjuk azt, amivel nem vagyunk elégedettek jelenlegi élethelyzetünkben, az elindíthatja a változást .Feljegyeztem Neked a saját gondolataimat abból az időszakból, amikor én tartottam itt. 

Most nagyon őszintének kell lennem magamhoz. Lehet néha rosszul fog esni egy-egy felismerés, de mára megtanultam sokkal kevésbé hibáztatni magam olyanért, amitől szégyenkeznem kéne, elítélni, esetleg neheztelni, vagy haragudni magamra.

  1. februárját írtuk. Hoztam egy döntést.

A theta technika sokat segített korábban intuícióm fejlesztésében. Több éve gyakoroltam. Emberek megkérdeztek bizonyos helyzetekről, mit látok, mi lesz a kimenetele egy adott szituációnak. Elég sokszor beletaláltam. Tudjuk, ez a lehetőség egy adott pillanatra vonatkozik. Ha dolgozik magán valaki, egy órával, egy nappal később már lehet teljesen más valóság fog történni.

Ha változik a nézőpontod, tanultál új erényt, megváltoznak a lehetőségeid.

Amikor egyre tudatosabban cselekszel, te leszel életed hajóskapitánya, tied lesz a kormány, te fogod a célt meghatározni. Nem kell senkitől segítséget kérni. Vagyis igen! A lelkemtől, vagy a belső bölcsességemtől – vagy ahogyan szeretnéd te nevezni.

Hogyan találjam meg önmagam? Új célok megtalálása

Kitűztem egy célt, hogy azt az intuíciót amit mások felé gyakoroltam, most magamra ültetem át.

Kérdezem a lelkem, mit szeretne, milyen célt állítsak fel magam számára? Szeretnék könnyebb lenni, könnyen teremteni, letenni a nehézségeimet, hinni és bízni magamban: én ezt megcsinálom. Testemnek jó társa lenni, lelkem szavát követni, gondolataimat egyre jobban pontosítani.

Célom 22 kg-al könnyebbé válni legkésőbb ez év végére.

Nem sietős, hisz nem egy év alatt jött rám. Viszont jó úton haladok. Elkezdtem kérdezni a lelkem, mi legyen az első lépés? Végezz 40 napos hús és tejmentes napot. Február 22-én elkezdtem. Az eredmény 7 kg könnyebbség. Már csak 15 kg kell, egyharmada meg van!

Eldöntöttem, megcsináltam. Most elégedettség érzés van bennem.”

Érzékszerveim átalakulása – ízlelés

Éreztem, hogy az elmúlt böjt sok mindenben fog segíteni nekem. Biztos voltam benne, amikor elkezdtem, hogy sok-sok felismerést kapok majd. Korábban nem tartottam fontosnak az étkezést, csak szükséges rossznak. Mennyi mindent lehetett volna végezni az alatt az idő alatt míg elkészítettem egy ebédet, gondoltam… aztán bekaptam és rohantam tovább.

Amivel 2 óráig időt töltöttem 2 perc alatt eltűnt a tányérról.

Kezdtem értékelni az időt és az evést. Fontos lett számomra, hogy ne siessek az evéssel, rágjam meg jól a falatokat, forgassam a számban, ízlelgessem. Több időt kezdtem fordítani az étel elfogyasztására és most már nagyon tudom élvezni azt, amit megeszek. Korábban bűntudat társult az evéshez, megszegtem a magam által felállított szabályokat, azzal kapcsolatban, hogy mikor, mennyit és mit eszem. Minden nap kérdeztem a testem: ma mit egyek? Mi szolgálná az egészségem? Hiszen a célom az, amíg élek egészséges életet éljek. 

Közben tartottam egy öt napos theta tanfolyamot, ahol teljesen elment a hangom, amikor a kommunikációról beszélgettünk a hallgatóval. Azóta eltelt több mint 3 hét, akkor a hangom és ízlelésem is elment. Nem, nem lettem covidos, ezt éreztem. De amikor megkérdeztem miért van ez? A válasz az volt, az intuíciódat teljesen másképpen kell használni, mint eddig. Új receptorokat kell majd kialakítani, amiről eddig álmodni sem mertél. Bízz a Teremtőben, légy nyitott, bármi jön: fogadd el!

Amikor az Intuícióm magas frekvenciára hangolva képzését megálmodtam, a vágyam az volt, hogy aki erre a tanfolyamra benevez, tanulja meg önállóan megérezni neki, személy szerint mi a jó, mi az előre viszi, mi az ami hátráltatja. Nem vagyunk egyformák, ami az egyik embernek beválik, az a másiknak nem segít.

Ott tartottam, hogy kértem az égieket segítsenek abban, hogy megtaláljam azokat a lehetőségeket amiket mindenki sikeresen fog tudni alkalmazni. Többféle variáció megjelent előttem, ami az egyik embernek jó lesz, a másiknak kevésbé. Azt éreztem, hogy valami fantasztikus dolgot fogunk megélni közösen a tanfolyam alatt. Elkezdtem kísérletezgetni. Egyre többször eltaláltam a kitalált feladatokat, amivel fejleszthettem a hatodik érzékünket.

Tudatalattim amikor választ egy döntés kimenetelében, a régi mintákat veszi alapul. Milyen illatot, ízt, hangot, látást, tapintást érzékelt korábban hasonló esetben. Nem mérlegelt, az jó lesz vagy nem, automatikusan adott valami válasz reakciót, kiválasztott egy helyzetet, amit korábban megéltem, vagy generációim megtapasztaltak.

Két hét elteltével sosem tapasztalt illatokat, ízeket kezdtem felfedezni. Miután naponta kérdeztem a testem, ma mit fogyasztana? Elképesztő, meglepő dolgokat kért. Hagymát hagymával mint a Hyppolit, a lakájban. Tormát, diólevél teát, csalánt, mézet, sok gyümölcsöt kompótnak, nyersen, zöldségleveseket, többféle fűszert, amit eddig nem használtam.

Egy dolog viszont fontos volt számomra. Nem kérdő jeleztem meg lelkem hangját.

Ősbizalom létrejötte – Hitrendszerek átalakítása

Az elmúlt hetekben őszinte, mély barátság kezdett elmélyülni önmagammal. Hitem, bizalmam egyre jobban elmélyül lelkemmel… Megtanultam azt a természetes állapotot megteremteni önmagammal, amit úgy hívnak: ősbizalom.

Azt érzem, ezt már újszülött koromban sem tudtam, mert elmondás alapján nagyon falánk voltam. A második világháború idején édesanyám sok nélkülözésen ment át. Nem mindig jutott étel az asztalra. Amikor viszont volt akkor megtanulta: amit megesznek, azt nem vehetik el mások. „Amit ma megehetsz, ne halogasd holnapra, különben éhkoppon maradsz.”

Így örököltem át szépen ezt a hitrendszert őseimtől, s bizony elég későn fedeztem fel, mennyire működött bennem ez az elgondolás. Itt az ideje „kigyomlálni „tudatalattimból ezt a hamis illúziót. Hisz az univerzális törvény azt mondja, bőven van mindenből, több mint elegendő, csak ezt a gondolatot el kell fogadni!

Így haladok szépen a változások tükrében önmagam legteljesebb megélése felé…

Belső látásom átalakulása

Változom.

Napról napra.

A következő érzékszervem: a látásom.

Reggeltől késő estig csinálom a feladataimat, amit kapok a mentoromtól: hatalmas feladatnak tűnik. Legjobb tudásomnak megfelelően igyekszem megcsinálni őket: órákig ülök az előttem heverő papíron lévő kérdésekre és a tőlem telhető legnagyobb pontossággal és precizitással válaszolok rájuk. Hajt a tudásvágy, a jobbá válás vágya.

Mi a célom vele? Az, hogy mindazt a tudást, amihez hozzáférek ebben a változásban, tovább adjam. Hogyan alakul a látásom?

Észreveszem, hogy a szemem elkezd fáradni, pihenésre vágyik. Elmegyek sétálni, majd visszatérek, de érzem, hogy valamit nem úgy csinálok, ahogy kellene: erőlködöm. Leülök: rendben, most akkor befelé figyelek. Kapcsolódom a Földhöz. Kapcsolódom az Univerzumhoz.

És ekkor a bennem élő belső bölcsesség valami távoli helyre visz: egy magasabb Tudásforráshoz, ahol kapok egy számot, jobban mondva egy számkombinációt és egy nevet, egy számomra idegen nevet. Az elmém nem akarta megérteni, túlgondolni, csak elfogadtam, hogy ez a tudás a lelkem által változásokat visz végbe bennem. A számokhoz és a névhez megkapom a szabályokat, amit be kell tartanom és ennek a hatalmas tudásnak a birtokában a szemem megkezdte az átalakulását.

Tudom, hogy most már nem a fizikai szememmel kell látnom a dolgokat, hanem azzal a harmadik szememmel, amivel a lecsatornázás során sikerült hozzáférnem ezekhez az információkhoz. Ehhez a bölcs tudáshoz, ami által több leszek és ami által képes leszek az embereket is emelni mind tudásszintben mind gondolkodásszintben.

Ébredezik a Föld.

Új látásommal tisztán tapasztalom: ébred, mert igénye van a változásra. Igénye van arra, hogy azt, amit eddig tettünk, másképp tegyük. Ahogy eddig bántunk a Földdel és egymással, már nem lehet tovább csinálni.

Valami teljesen más, új dolgot muszáj kitalálni, olyat, amit most még esetleg nem ismerünk, vagy nem olyan formában, ahogy azt tenni kellene.

Mit tehetünk? Meditáció és befelé figyelés

Egy dolgot bizonyosan: elcsendesedni és befelé figyelni. Érzékszerveinkkel a csöndben, elmélyülve megérkezni, annak a bölcsességnek és tudásnak, amit a mai ember, a mostani ember, az a 7,8 milliárd ember még nem ismer, vagy csak nagyon kevesen. És ebben a csöndes megérkezésben ezt a tudást, bölcsességet kérdésekben és válaszokban megkapjuk. Mi vagyunk a magjai ezeknek az embereknek és a másként gondolkodóknak. Célunk az, hogy ezzel a másféle látással, ezzel a belső látással, amit MOST kialakítunk, segítsük a belső csendet, segítsük megteremteni a békét és a nyugalmat.

Nyugodt vagyok, mert tudom, hogy a szemem átalakulásban van: fizikai is és spirituális szinteken is. A látásom belső látássá válik, anélkül, hogy a szemem romlana. Ez egy folyamat, ami eltarthat két-három hétig, vagy akár egy hónapig is. Ugyanúgy, ahogy az ízérzékeléseim is és a szaglásom is átalakult, sorra jön mindegyik érzékszervem: mind a hallásom, mind a tapintásom még finomulni fog. És ezekkel a finomodott érzékszerveimmel sikerül elérnem azt a változást, ami által a belső intuícióm megsokszorozódásával elérem azt amire vágyom: Önmagam legteljesebb énjét megélni. Beteljesíteni azt, amiért itt vagyok e Földön, hogy a hozzám forduló embereknek segítsek hozzáférni belső intuitív énjükhöz. 

Remélem, hogy a saját utam bemutatása inspirációt adhat számodra, ahhoz, hogyan legyél önmagad. Ha többet szeretnél megtudni az intuíció fejlesztésről, vagy a Theta Healing technikáról, esetleg személyes konzultációra lenne szükséged, keress bizalommal!

Hozzászólás

Rólam

Kriskó Mária vagyok, Theta Healing konzulens és instruktor, Craniosacrális terápiát használó gyógymasszőr.

Legutóbbi bejegyzéseim

Kövess a facebook oldalamon

Változás csodája
-
Mini Ásás

– ONLINE –

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ!