Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

Újjászületés, születési traumáid feldolgozása

Születési traumáid feldolgozásával és családi mintáid feloldásával képessé válsz a saját életed karmesterévé válni.

2021. július 8-9-10-11.

Egy olyan eseményre invitállak, ahol a születési traumák feldolgozásán fogunk dolgozni

Énképedet többé nem a másoknak való megfelelés fogja meghatározni, hanem a saját vágyaidat élheted meg. Láss rá születésed történetére és az elvonuláson segítek feldolgozni a traumáidat. A folyamat végén kész leszel arra, hogy a saját utadat járd másoké helyett.


Időpont: 2021. július 8-9-10-11.

Helyszín: 6413 Kunfehértó (Bács-Kiskun megye) Sport tábor , Tábor utca 27.

Ez a 4 napos elvonulás neked szól, ha:

 • kész vagy a szokásaid mögötti születési és kisgyermekkori traumákat megismerni és feldolgozni,
 • kész vagy arra, hogy ráláss a viselkedési mintáid eredetére, 
 • kész vagy arra, hogy felül írd a régi berögzült mintáidat, 
 • leszámolnál az önbizalomhiányodat okozó tényezőket,
 • meg akarod tartani a határaidat,
 • magasabb pozícióra vágysz, de érzed, hogy a személyiségedben valami gátolja a változást,
 • már elkezdtél az önfejlesztés útján járni és érzed, hogy ahhoz, hogy magabiztosabb legyél, meg kell változtatnod a szokásaidat és az ezekhez kötődő családi mintából hozott gondolkodásmódodat,
 • a már meglévő tudásoddal magabiztosan akarsz élni,
 • szeretnéd, ha az eddigi munkádat és az ezt követő tevékenységedet megbecsüljék az emberek anyagilag és erkölcsileg egyaránt,
 • szeretnél a jövőben stabil anyagi alapokon állni és tudod, hogy ennek eléréséhez a szokásaidon kell változtatnod,
 • ha a múltadban minden munkát precízen elvégeztél, amelyet elvártak tőled, mégis úgy érzed nem kaptál ez irányban kellő elismerést.

 

 

A Újjászületés, születési traumáid feldolgozása elvonuláson minden felsorolt kérdésre megkapod a legmegfelelőbb megoldásokat.

Az Újjászületés, születési traumáid feldolgozása 4 napos elvonulás célja és hatása:

A 4 nap alatt végig mész és segítségemmel feldolgozod a fogantatástól a megszületésen keresztül azokat a traumákat, amik meggátoltak eddig abban, hogy igazán a saját vágyaid szerint alakítsd az életedet. Az elvonuláson nagy hangsúly kerül a személyes élettörténetedre, a családi minták takarítására. Ezen közös munkák hatására önbizalmad újjáéled, lelked kivirul és megújult energiákkal térsz vissza a mindennapjaidba az elvonulás után.

Időpont:

2021. július 8-9-10-11.

Program:

1. nap, érkezés: 8:30-9:00-ig tudod elfoglalni a szállást, program: 9:30-tól 21:00-ig tart
2. nap: 9:00-től 21:00-ig
3. nap: 9:00-től 21:00-ig
4. nap: 9:00-től 16:00-ig

Helyszín:

6413 Kunfehértó (Bács-Kiskun megye) Sport tábor , Tábor utca 27.

A szállás mellett közvetlen egy nagy sziksós tó található.
Árnyas fák veszik körül a tópartot. Tiszta, rendezett nagyon odafigyelnek a higiéniára.

A szállás és a part teljes területén ingyenes wifi áll a rendelkezésre.


Maximális létszám:
12 fő


* az elvonuláson várandós kismamák, illetve pszichiátriai gondozás alatt állók nem vehetnek részt. Megértéseteket köszönöm!

Szállás:

 A csoport tagjai 4 ágyas szobákban lesznek elszállásolva, amelynek költsége 3500 forint/fő/éj (a 3 éjszaka összesen 10.500 forint). A szálláshoz közeli büfékben lesz lehetőség reggelit, ebédet, vacsorát vásárolni – nagyon finom, ízletes. A program díja nem tartalmazza az étkezéseket és a szállás költségeit. Tavaly volt, aki tudott fizetni ott is SZÉP kártyával.

A szálláson van egy étkező, ahol van módod arra, hogy a magaddal hozott élelmiszereket tárold. Kávét, teát is tudsz készíteni magadnak, csak alapanyagokat kell magaddal hoznod, forróvíz van, kávéfőző nincs. Evőeszközt, poharat, csészét jó, ha hozol magadnak a biztonság kedvéért a saját igényeid szerint.

Mit hozz magaddal:

 • első napra reggelit magadnak
 • tollat, füzetet, színes kiemelőt
 • polifómot ha esetleg szeretnél egy kicsit mozogni

Coviddal kapcsolatos információ:

A jelenlegi szabályozások értelmében sem az elvonulás ideje alatt, sem pedig a szállás igénybevételéhez NEM KÖTELEZŐ a védettségi igazolvány megléte!

Erre azért lesz lehetőség, mert teljesen elkülönített épületben fog zajlani a rendezvény – ezt helyileg az ÁNTSZ engedélyezni nekünk!

Egyéb látnivalók:

A tábor mellett halad egy kék túra útvonal, árnyas erdőkben, természetvédelmi területeken lehet áthaladni  rövidebb hosszabb távokat megtéve a szabadidőben.

A tó mellett több részből álló horgászparadicsom található.A vizekben mindenféle szárnyas vízi madár éli megszokott hétköznapjait, szelíden megosztva területüket a horgászokkal, csodás sétát lehet tenni kikapcsolódásképpen. A tó vize amely fürdésre kijelölt 0,5 m-2 méter mélység közt váltakozik.

A program ára

A 4 napos elvonulás ára 77.300 forint! *A program díja nem tartalmazza az étkezéseket és a szállás költségeit.


Jelentkezési határidő 2021. július 6.

 

Befizetési határidő jelentkezést követően 48 óra!


* jelentkezés az elvonulás díjának kifizetésével együtt érvényes. A fizetési információkat a jelentkezést követő e-mailben küldöm.


Maximális létszám 12 fő, éppen ezért javaslom, hogy az elvonulás árát a jelentkezéssel egy időben rendezzétek annak érdekében, hogy semmiképp se maradjatok le!

Magamról

Szeretem a gyökerem.
Ebből növesztek törzset, mely stabilitást ad nekem.
Ágakat melyek karjaim,
vele átölelem a világot, magamat és másokat.
Levelet hozok az ágaimon, mely friss oxigén dús levegőt ad a világnak,
Mellyel magamat és másokat táplálok. Befogadom a fényt, amit a nap sugaraitól kapok, továbbadva mindazoknak, akik hasznát veszik.
A virágaim a jövőm, a gyümölcs a boldogságom.

2016-ban, amikor a THETA LEOLVASÁSOK zárt csoportot létrehoztam, az volt a szándékom, hogy gyakoroljam a leolvasást. Számomra nagy segítség volt az akkor: így fejlesztettem intuitív képességem. Nagyon sok órát, hetet, éveket (öt évet pontosan) töltöttem el azóta azzal, hogy finomítsam intuitív képességeim.

Vallom azt, hogy csak azt lehet jól átadni, amit én magam is jól megismertem és megtapasztaltam. Célom az volt, hogy kapcsolódjak az Univerzumhoz, isteni önvalómhoz, a láthatatlan energiákhoz. Ez minden ember számára lehetséges, hiszem, hogy mindenkinek Istentől származó képessége és joga van erre.

Az én feladatom felébreszteni a benned szunnyadó kincset, amit gyermekként vesztettél el, talán családod, vagy az intézmények korlátozó attitűdje miatt. Abban fogok a 3 napos elvonuláson segíteni, hogy újra képessé válj kapcsolódni belső önvalóddal a gyakorlás által. Így végre nem mástól kell várnod a megoldás lehetőségét, hanem saját magad érheted el a céljaidat.

Neked ajánlom ezt az elvonulást, ha

 • vezetettből kész vagy vezetővé válni: akár vállalkozásba kezdesz, akár vezetői pozícióba szeretnél lépni,
 • ha eddig inkább visszahúzódtál és mások akarata szerint élted a mindennapjaidat és szeretnéd végre a saját vágyaidat élni,
 • magányosnak érzed magad és könnyebben akarsz kapcsolódni másokhoz, együttműködni a körülötted élő, dolgozó emberekkel, családtagjaiddal,
 • olyan vezető akarsz lenni, aki meghallgatja a másikat: elégedetlenség nélkül beosztottjaiddal egyenrangú félként akarsz kapcsolódni,
 • ha szeretnél megtanulni beilleszkedni egy csapatba, mert eddig kirekesztettnek érezted magad

Merj önmagad lenni! Végre a saját vágyaid szerint élni.

Jelentkezés