Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

Tanulj meg önmagadra figyelni!

Hasznos tippek, praktikák masszőr, terapeuta, kiropraktőr, kineziológus, gyógytornász, gyógypedagógus VÁLLALKOZÓ hölgyeknek, akik imádják szakmájukat , és hosszú távú egészséget, harmóniát szeretnének fenntartani szakmájuk és magánéletük közt.

Miért érdemes rám hallgatnod?

Későn váltottam szakmát, mert bár szerettem a korábbit is, nem akartam egy életen át gyógyszert szedni akkori allergiámra. Így kezdtem el a gyógymasszőri szakmát 20 éve. Sokszor fájt a derekam munkám során. Sosem tudtam nemet mondani valakinek, ha megkeresett, hogy fáj valamije. 12 -13 órákat dolgoztam, nem kíméltem a derekam. Sok évembe került mire megtanultam mit lehet tenni érte.  Tele voltam kétségekkel, vajon mennyi ideig lehet ezt a szakmát művelni? Nem küldhetem el a klienst, mert legközelebb nem jön vissza. Mivel akkoriban nem sok végzett masszőr volt a szakmában, így nem nagyon volt senki akitől kérdezni lehetett volna szakmai dolgokat. Ezt a megtapasztalt tudást szeretném neked, hogy Te már el tudd kerülni a buktatókat.

Mit is fogsz kapni?

7 részes hírlevél sorozatban szeretném segíteni a munkádat. Lesz lehetőséged zoomon keresztül is kérdezni majd. De ne szaladjunk annyira előre…

Tehát, ha feliratkozol hírlevélben fogok számodra támogató tartalmakat és videókat eljuttatni. Élj vele, mert könnyebbé teheted életed. Nem hiszek abban, hogy félnem kéne, hogy elveszik a kenyerem, mert mások megszerzik a tudást, és akkor nekem kevesebb lesz. Hiszen minden ember megtalálja a saját rezgésű emberét, akivel kompatibilis,  akinek a legtöbbet adhatja. Rengeteg ember van a világon, több, mint elegendően kliens  van mindenki számára.

Érdemes egymást segíteni!

Magamról

Szeretem a gyökerem.
Ebből növesztek törzset, mely stabilitást ad nekem.
Ágakat melyek karjaim,
vele átölelem a világot, magamat és másokat.
Levelet hozok az ágaimon,mely a friss oxigén dús levegőt ad a világnak,
Mellyel magamat és másokat táplálok. Befogadom a fényt, amit a nap sugaraitól kapok, továbbadva mindazoknak, akik hasznát veszik.
A virágaim a jövőm, a gyümölcs a boldogságom.

Szeretettel köszöntelek!

Kriskó Mária vagyok, Theta Healing® konzulens és instruktor, Craniosacrális terápiát használó gyógymasszőr, önfejlesztő tréner.

2002. óta foglalkozom gyógyítással.

Gyógymasszőrként kezdtem dolgozni, és az évek alatt számos módszert megtanultam és alkalmaztam, mint például a talp-, nyirok-, indiai ajurvédikus-, mézes-, lávaköves-, Thai- és fogyasztó masszázst.

Szerettem volna munkámnak minél szélesebb palettáját megmutatni klienseimnek, így ismereteimet folyamatosan bővítettem agykontrollal, Reikivel, természetgyógyászattal és fülakupunktúrával.

A nagy szerelem a Craniosacralis terápia lett. Elvégeztem belőle a CS1, CS2 SER1, SER2, Visceralis Manipulacio Abdomen1, Healing From the Core, The Brain Speaks képzést. Ez egy természetes gyógymód, amely segíti a szervezet öngyógyító folyamatait. Már néhány kezeléssel mélyreható változást lehet elérni.

A másik nagy kedvencem a Theta Healing. Ez a módszer is nagyon barátságos, mert bármikor, bárhol alkalmazható függetlenül attól, hogy az illető közel vagy távol van.

Konzulensi végzettségeim: DNS Alap, DNS Haladó, Intuitív Anatómia, Ritmus, Áss mélyebbre, Betegségek, Rendellenességek, Szivárvány Gyerek, Az élet Játéka, Teremtés és bőség,Világgal Való Kapcsolat, Fejleszd a kapcsolataid 1: Te és a Partnered, Fejleszd a kapcsolataid 2: Te és Isten, Fejleszd a kapcsolataid 3:Te és a Belső Köröd, Fejleszd a Kapcsolataid 4:Te és a Föld

Instruktori (Tanári) végzettségeim:
DNS Alap
DNS Haladó
Áss mélyebbre
Fejleszd a kapcsolataid 3: Te és a Belső Köröd
Fejleszd a Kapcsolataid 4:Te és a Föld
Világgal Való Kapcsolat
Teremtés és bőség