Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

Pajzsmirigy alul vagy túlműködési problémáid vannak?

Amennyiben a pajzsmirigy problémáid miatt fáradtsággal, levertséggel, vagy esetleg súlyproblémákkal küzdesz, akkor jó helyen jársz!

Gyere el 2024. február 26-án 20:00-kor tartandó Zoom bemutatómra, ahol részletesebben kitérek erre a betegségre, tüneteire, és hogy hogyan kezelhető ez betegség a hétköznapokban.

Mi a webinár célja?

Mely kérdésekre kapsz választ a webináron?

A jelentkezés díjmentes, csupán a lenti űrlap kitöltése szükséges a jelentkezés megerősítéséhez. 👇

Akivel a bemutatón találkozol 👇

Kriskó Mária vagyok, lelkek, testek suttógója, Theta Healing® konzulens és instruktor, Craniosacrális terápiát használó gyógymasszőr, önfejlesztő tréner.

Nem tudok a Te fejeddel gondolkodni, a problémáidat megoldani. Ha azonban meghívsz segítőnek, rád hangolódom, és azon leszek, hogy együtt ketten megtaláljuk azt a pontot, ahol valami miatt megrekedtél és keresed az utad. Feladatom megismertetni Veled és visszaadni Neked az önmagadba vetett hited, hogy képes legyél életed felelősségének felvállalására. Együtt elérjük, hogy álmaid és vágyaid kézzel foghatóak legyenek!

Amennyiben szeretnél a jövőben érdekes, izgalmas híreket kapni meditációkról, Theta healingről, intuíció növelésről, önértékelés növelésről, lelki-testi blokkok elakadásáról, akkor tarts velem!