Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

Egy lenyűgöző lehetőséget kínálok Neked!

Megtapasztalhatod a tested jelenlegi állapotát értelmezni, megérteni.

Tested minden nap azon van, hogy segítsen Téged és a lelkedet ezen a földi utadon. Különféle jelzéseket küld feléd, kellemes érzések, fájdalom, zsibbadás, betegség formájában. Ha megtanulod értelmezni a jeleket és megteszed, amit a tested kér Tőled, akkor segíted tested öngyógyító folyamatait.

 

Szeretnék megoldást kínálni számodra egy kétrészes ingyenes webinár sorozat keretei között, amely által sikerül rálátnod arra, hogyan működik a tested jelző rendszere és ezt követően egy egészségesebb, testtudatosabb életet tudsz élni.

Szeretnék megoldást kínálni számodra két részes ingyenes webinár keretei között, amely által megtudhatod mit üzen a tested számodra, amikor kibillen az egyensúlyából.

Amennyiben úgy érzed, hogy

– érdekel, hogy miért jelenik meg egy-egy betegség az életedben;

– már régóta kínoz egy betegség és békét akarsz kötni a testeddel;

– elkötelezett vagy az egészséged mellett, csak nem tudod, hogy számodra mi lenne a legmegfelelőbb módszer arra, hogy segítsd az egyensúly kialakítását a testedben;

– szeretnéd meghallani, hogy mit üzen a tested, mire van igénye a testednek;

– hiszel a tested öngyógyító erejében és szeretnéd azt megtapasztalni;

 akkor mindenképp szeretném a figyelmedbe ajánlani a webináron történő részvételt!

Nagy szeretettel várlak az alábbi időpontban:

2021. július 23. ÉS 2021. július 30.

Helyszíne: Zoomon keresztül online az otthonod kényelméből

Az online, Zoomon tartott INGYENES webinár sorozat első részének témája: Élő leolvasás, mit szeretne neked a tested a betegséged által üzenni a második webináron azt a témát járjuk át, hogy Tested, egód, Teremtő mit üzen neked betegségeid által.

Egy pár gondolat, hogy a webináron milyen témákat fogunk érinteni:

  •  mit üzen a betegséged által a tested a számodra
  • mit tudsz tenni, hogy meginduljon a gyógyulás a testedben és az életedben
  • hogyan tudod összhangba hozni az egészségedet szolgáló szokásokat az életeddel
  • Test-lélek-szellem kapcsolata
  • az egészség független a kortól, ha hallgatsz tested üzeneteire és megteszed a megfelelő lépéseket
  • élő leolvasásban lehet részed az első webináron, ha van konkrét problémád és vállalod a résztvevők előtt, hogy elmondjam a tested jelzéseit, azokat lefordítsam a számodra érthető módon
  • Teremtő, vagy forrás, vagy unverzum nézőpontja szerint, milyen lehetőséget kínál megoldásnak, amitől gondolkodásod átalakításával változást generálhatsz magadnak, amennyiben megfogadod a lehetőséget.
  • élő leolvasásban lehet részed a fenti feltételekkel a második webináron is, kibővítve azzal a lehetőséggel, hogy több szemszögből mondom el a tested tüneteinek üzenetét: egyrészt a tested nézőpontjából, másrészt az egód nézőpontjából (aki a test őre, ezért a saját eszközeivel mindig azon van, hogy megóvjon téged a vélt vagy valós veszélyektől és távol tartson a kellemetlen helyzetektől), valamint a Teremtő/Forrás/Univerzum nézőpontja szerint, amely mindig arra világít rá, hogy milyen lehetőséget kínál megoldásnak az adott testi tünet, hogy változást élhess meg a gondolkozásod, szokásaid megváltozásával.

Magamról

Szeretem a gyökerem.
Ebből növesztek törzset, mely stabilitást ad nekem.
Ágakat melyek karjaim,
vele átölelem a világot, magamat és másokat.
Levelet hozok az ágaimon,mely a friss oxigén dús levegőt ad a világnak,
Mellyel magamat és másokat táplálok. Befogadom a fényt, amit a nap sugaraitól kapok, továbbadva mindazoknak, akik hasznát veszik.
A virágaim a jövőm, a gyümölcs a boldogságom.

Szeretettel köszöntelek!

Kriskó Mária vagyok, Theta Healing® konzulens és instruktor, Craniosacrális terápiát használó gyógymasszőr, önfejlesztő tréner.

2002. óta foglalkozom gyógyítással.

Gyógymasszőrként kezdtem dolgozni, és az évek alatt számos módszert megtanultam és alkalmaztam, mint például a talp-, nyirok-, indiai ajurvédikus-, mézes-, lávaköves-, Thai- és fogyasztó masszázst.

Szerettem volna munkámnak minél szélesebb palettáját megmutatni klienseimnek, így ismereteimet folyamatosan bővítettem agykontrollal, Reikivel, természetgyógyászattal és fülakupunktúrával.

A nagy szerelem a Craniosacralis terápia lett. Elvégeztem belőle a CS1, CS2 SER1, SER2, Visceralis Manipulacio Abdomen1, Healing From the Core, The Brain Speaks képzést. Ez egy természetes gyógymód, amely segíti a szervezet öngyógyító folyamatait. Már néhány kezeléssel mélyreható változást lehet elérni.

A másik nagy kedvencem a Theta Healing. Ez a módszer is nagyon barátságos, mert bármikor, bárhol alkalmazható függetlenül attól, hogy az illető közel vagy távol van.

Konzulensi végzettségeim: DNS Alap, DNS Haladó, Intuitív Anatómia, Ritmus, Áss mélyebbre, Betegségek, Rendellenességek, Szivárvány Gyerek, Az élet Játéka, Teremtés és bőség,Világgal Való Kapcsolat, Fejleszd a kapcsolataid 1: Te és a Partnered, Fejleszd a kapcsolataid 2: Te és Isten, Fejleszd a kapcsolataid 3:Te és a Belső Köröd, Fejleszd a Kapcsolataid 4:Te és a Föld

Instruktori (Tanári) végzettségeim:
DNS Alap
DNS Haladó
Áss mélyebbre
Fejleszd a kapcsolataid 3: Te és a Belső Köröd
Fejleszd a Kapcsolataid 4:Te és a Föld
Teremtés és Bőség
Világgal Való Kapcsolat

Jelentkezés a webinárra

*minden további információt a jelentkezést követően e-mailben fogok küldeni!