Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

Hozd ki a legjobbat a hétköznapjaidból

Heti kihívásaid megoldásának leghatékonyabb módszere

Online kurzus időpontjai

  • 1. csoport: március 6., március 13., március 20., március 27., április 3., április 10., április 17., április 24.
  • 2. csoport: március 7., március 14., március 21., március 28., április 4. április 11., április 18., április 25.
Heti 1 alkalommal, 8 héten át van lehetőséged találkozni velem. Dönthetsz, hogy a vasárnapi (1. csoport), vagy a hétfői (2. csoport) estéket választod. Amelyik csoportban indulsz, abban kell részt venni a kurzus végéig.

A jelentkezéssel egyidejűleg szükséges megadni, hogy melyik csoportba kívánsz részt venni.

A kurzus zárt Facebook csoportban fog zajlani.

Belépési információkat a megrendelést követően kapják meg a résztvevők. Mindkét csoport minden felvétel felkerül a facebook csoportba és visszahallgatható lesz!

Létszámlimit: csoportonként 12-12 fő

Jelentkezési határidő: 2022. március 4.

 

Ha megtelt a létszám, akkor várólistára fogsz kerülni, és egy későbbi időpontban, új időbeosztással, lesz megtartva a kurzus.

Arra invitállak, hogy minél hamarabb jelentkezz, hogy módod legyen vágyott napot kiválasztva velem tartani.

Hogyan fog zajlani a kurzus?

Magabiztosság, önbizalom, önértékelés a téma, ezért bátran hozhatsz olyan kérdéseke, amelyek ezeket a tulajdonságaidat érintik. Készülj nyugodtan ilyen jellegű kérdésekkel, amik a bizonytalanságot okozzák neked adott héten.
 
Célom, hogy figyelj magadra – tűpontos kérdéseket tegyél fel röviden, összeszedetten, akár leírva, előre megfogalmazva.
Fókuszálj az adott témára, amire én rád hangolódás után új nézőpontokat fogok mutatni neked. Az a vágyam, hogy új nézőpontok feltárása által, megoldást találj önmagad önazonos létének erősítésére.
Leolvasom rólad, hogy isteni mivoltod mire vágyik abban az adott kérdésben. Mit gondol az egód?! Miben korlátozod magad célod elérésében?! Hogyan tudod korlátaidat átlépni, célod elérni?!
A kapott válaszok nem csak az egyéni fejlődésedhez adnak útmutatást, hanem a másoknak adott válaszokból értékes információkhoz juthatsz. Akik itt találkoznak hasonló cipőben járnak, mint te, ezért esélyes, hogy rávilágítotok egymás kérdéseire, problémáira.
 
A menet egyszerű: 2 percben felteszed az imént említett tűpontos kérdést,  majd ezt követően én 8 percben kívánom neked megadni arra a választ. A 2 órás foglalkozás alatt így 12 emberrel tudok dolgozni!

Magamról

Szeretem a gyökerem.
Ebből növesztek törzset, mely stabilitást ad nekem.
Ágakat melyek karjaim,
vele átölelem a világot, magamat és másokat.
Levelet hozok az ágaimon, mely friss oxigén dús levegőt ad a világnak,
Mellyel magamat és másokat táplálok. Befogadom a fényt, amit a nap sugaraitól kapok, továbbadva mindazoknak, akik hasznát veszik.
A virágaim a jövőm, a gyümölcs a boldogságom.

Kriskó Mária vagyok, önfejlesztő tréner, Theta Healing® instruktor, gyógymasszőr, lelkek-testek suttogója. 20 éve foglalkozok lelkek-testek közérzetének harmóniába hozásával, fájdalmak megszüntetésével. Különleges képességem révén bárhol vagy a világban, ha kapcsolatba lépek veled és te erre engedélyt adsz, egy csomó információt lecsatornázok rólad: lelked és fizikai tested állapotáról, betegségeid lelki hátteréről. Arról, hogy miért kaptad és min érdemes változtatni ahhoz, hogy tested harmóniába kerüljön. Mindezeket az információkat úgy is le tudom olvasni, hogy sosem találkoztunk személyesen. Intuíció fejlesztés mesterkurzus online tréning megszületése előtt tartottam két darab egy hónapos tréninget, heti kétszeri két és fél órás élő Zoom keretén belül, majd tartottam két darab 3 napos elvonulást élőben. Erre a tapasztalatra építem, ami a résztvevőknek bevált, azt módszerré alakítottam. Ez elég tapasztalat lett számomra, hogy az egésznek a tudás esszenciáját átadjam neked.

Konzulensi végzettségeim:

DNS Alap, DNS Haladó, Intuitív Anatómia, Ritmus, Áss mélyebbre, Betegségek, Rendellenességek, Szivárvány Gyerek, Az élet Játéka, Teremtés és bőség,Világgal Való Kapcsolat, Fejleszd a kapcsolataid 1: Te és a Partnered, Fejleszd a kapcsolataid 2: Te és Isten, Fejleszd a kapcsolataid 3: Te és a Belső Köröd, Fejleszd a Kapcsolataid 4: Te és a Föld

Instruktori (Tanári) végzettségeim:
DNS Alap
DNS Haladó
Áss mélyebbre
Fejleszd a kapcsolataid 3:  Te és a Belső Köröd
Fejleszd a Kapcsolataid 4: Te és a Föld
Teremtés és Bőség
Világgal Való Kapcsolat

Mennyibe kerül a Hozd ki magadból a legjobbat online kurzus?

25.100 forint

Fizetési mód: átutalással

 

Fizetési információk

Van lehetőséged a 2 részletben történő kifizetésre is. Ebben az esetben 29.000 Ft a kurzus részvételi díja. Az 1. részletet  március 4-ig van módod kifizetni, a második részletet pedig április 4-ig szükséges rendezned!
 
Az egy összegben és részletekben történő fizetés esetén is kizárólag az utalással válik érvényessé a jelentkezésed.