Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

Frontérzékenységgel küszködsz?

Amennyiben többször tapasztaltad már, hogy hidegfrontra, melegfrontra egyaránt érzékeny vagy, illetve azt tapasztalod, hogy ilyenkor gyökeresen megváltozik a közérzeted, akkor ideje cselekedned!

Ha frontok esetén levert vagy, jóval fáradékonyabb, vérnyomás problémáid vannak, vagy esetleg fejgörcs gyötör, akkor szintén ne ülj tovább tétlenül!

Vegyél részt az előadásomon, ahol segítek megszüntetni a Frontérzékenységgel járó tüneteket!


2024. január 22. 19:30


Díja: 20.000 forint (előre utalással)

Akivel a bemutatón találkozol 👇

Kriskó Mária vagyok, lelkek, testek suttógója, Theta Healing® konzulens és instruktor, Craniosacrális terápiát használó gyógymasszőr, önfejlesztő tréner.

Nem tudok a Te fejeddel gondolkodni, a problémáidat megoldani. Ha azonban meghívsz segítőnek, rád hangolódom, és azon leszek, hogy együtt ketten megtaláljuk azt a pontot, ahol valami miatt megrekedtél és keresed az utad. Feladatom megismertetni Veled és visszaadni Neked az önmagadba vetett hited, hogy képes legyél életed felelősségének felvállalására. Együtt elérjük, hogy álmaid és vágyaid kézzel foghatóak legyenek!

Amennyiben szeretnél a jövőben érdekes, izgalmas híreket kapni meditációkról, Theta healingről, intuíció növelésről, önértékelés növelésről, lelki-testi blokkok elakadásáról, akkor tarts velem!