Kriskó Mária Gyógycentrum

6400 Kiskunhalas, Dózsa Gy u. 26.

krisko.maria@gmail.com

Kriskó Mária Gyógycentrum

Betegségem lelki okait megérteni, testem hangját meghallani spirituális elvonulás

Egy fantasztikus katartikus élményt adó intenzív elvonulásra hívlak

2021. augusztus 28-31.

Az elvonulás segítségével:

 • jobban fogsz tudni kapcsolódni a fizikai testeddel, annak igényeivel
 • egészségtudatosabb leszel
 • nagyobb felelősséget vállalsz magadért
 • a munkaerőpiacon nem kell táppénzre menned
 • jobb közérzetet ad
 • életerőd, vitalitásod nő
 • sokkal jobban mersz dolgokba belefogni, bátrabb leszel
 • félelem helyett a bizakodásra tudsz építeni
 • az öregedés miatti aggodalmadat át tudod fordítani és meg tudod teremteni, hogy egy tevékeny és egészséges időskort élhess
 • egészséges leszel időskorodban, így felszabadítod a családodat, gyermekeidet az alól, hogy gondoskodni kelljen rólad
 • példát mutathatsz gyerekeidnek, hogy bátran merjenek időskorban is célokat kitűzni. Ezt azért tartom fontosnak, mert sok embernél jellemző, hogy nyugdíjazásukat követkően céltalanná válnak, a háziorvos látogatása és a panaszkodás kerül előtérbe, a felelős öngondoskodás helyett.
 • jó példát mutathatsz azzal, hogy egészséges és tevékeny vagy időskorodban
 • időskorodban is képes leszel célokat kitűzni és elérni azokat hosszútávon, ahelyett, hogy csak az elmúlást várod

Időpont: 2021. augusztus 28-31.

Helyszín: 6413 Kunfehértó (Bács-Kiskun megye) Sport tábor , Tábor utca 27.

A program célja:

Megtanítani magadat figyelni, tested jelzését értelmezni: tudd azt, hogy mit szeretne közölni veled. Persze ez nem azt jelenti, hogy esetleg hipochonder leszel, ellenkezőleg: megtanulod, hogyan tegyél magadért annak érdekében, hogy a tested jól érezze magát.

Hogyan tudod ezt elérni?

 • Párbeszédek formájában ráhangolódunk egymás testére és szavakba öntve elmondjuk egymásnak, hogy mit gondol a másik ember teste.
 • mintha egy színdarab lenne eljátsszuk a résztvevőkkel, hogy mit érez az adott személy teste, lelke.
 • beszélgetünk a halálról: mennyire félelmetes számodra ez
 • beszélgetünk arról, hogy félsz-e a kiszolgáltatottságtól
 • miért alakult ez így ki? Családban volt olyan beteg, akit ápolni kellett, vagy esetleg te magad voltál így?
 • tabuként kezeled a halált, „erről nem beszélünk” meg tudsz a halállal barátkozni? Amíg félsz tőle, addig ki vagy szolgáltatva neki, viszont, ha jó barátságba kerülsz vele, már nem lesz félelmetes. Hiszen egyszer ennek is eljön az ideje, nem tudod kikerülni.

Milyen érzést hoz fel benned a gondolat, hogy leesel a lábadról, mert beteg leszel? Azon merengsz, hogy mit okoz ez a helyzet a hozzátartozóidnak? Min megy keresztül, mekkora terhet kap, hogy téged ápolni kell? Mit ró a családra, ha nem vigyázol magadra? Főleg, ha mondjuk egyedül vagy és neked kell ezzel a problémával megküzdeni. Mit gondolsz arról, hogy ezt megelőzni és tenni az egészségedért nem lenne jobb?

Időpont: 2021. augusztus 28-31.

Program:

1. nap, érkezés: 8:30-9:00-ig tudod elfoglalni a szállást, program: 9:30-tól 21:00
2. nap: programok 9:30-21:00
3. nap: programok 9:30-21:00
4. nap: programok 9:30-16:00

Választható program:

Reggelente 7:00-8:00 között thai masszázs párokban: a résztvevők egymással végzik felváltva a gyakorlatokat. 

Amennyiben szeretnél részt venni a reggeli thai masszázs foglalkozáson, kérlek hozz magaddal laza öltözetet és polifomot. Nagyon jó szívvel javaslom a részvételt, el is mondom miért: ezzel is már azonnal teszel az egészségedért. 

Mi a thai masszázs lényege és hatása?

A hagyományos thai masszázs egy alternatív gyógyászati kezelés a fájdalom enyhítésére, emellett egészségmegőrző szerepe van. A kliens passzivitása jellemző a masszázsra. A terápiát végző kezét, karját, könyökét, lábát, lábfejét használja, hogy a kliens testét különböző pózba helyezze, vigyázva arra, hogy fájdalmat ne okozzon vele. Ellenkező esetben szólni kell. Nagyon fontos, hogy az izmok lazításáról van szó. Ezért is fontos a laza öltözet.

Szállás:

 A csoport tagjai 4 ágyas szobákban lesznek elszállásolva, amelynek költsége 3500 forint/fő/éj (a 3 éjszaka összesen 10.500 forint). A szálláshoz közeli büfékben lesz lehetőség reggelit, ebédet, vacsorát vásárolni – nagyon finom, ízletes. A program díja nem tartalmazza az étkezéseket és a szállás költségeit. Tavaly volt, aki tudott fizetni ott is SZÉP kártyával.

A szálláson van egy étkező, ahol van módod arra, hogy a magaddal hozott élelmiszereket tárold. Kávét, teát is tudsz készíteni magadnak, csak alapanyagokat kell magaddal hoznod, forróvíz van, kávéfőző nincs. Evőeszközt, poharat, csészét jó, ha hozol magadnak a biztonság kedvéért a saját igényeid szerint. 

Amennyiben 20 főt eléri a jelentkezők létszáma, akkor van mód arra, hogy meleg reggelit 1100 ft-ért, ebédet és vacsorát 1200-1200 ft-ért biztosítsanak a mellettünk lévő konyhán.

Egyéb szállás lehetőségek:

Amennyiben a fentitől eltérő szálláson szeretnél megszállni, az alábbi lehetőségeket szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 • Köszolg Pihenőház (+36 30 955 42 92) – Kunfehértó
 • Vincze Üdülőház – Kiskunhalas
 • Termál Panzió – Kiskunhalas
 • Fortuna Vendégház – Kiskunhalas
 • Tókemping (+36 30 944 19 87) – Kunfehértó
 • Csipke Hotel – Kiskunhalas
 • Angyalbor Apartmanházak – Kunfehértó

 

Távolságok: Kunfehértó – rendezvény helyszín közelében találhatók a szállások; Kiskunhalas +12 km távolságban találhatók a szállások.

Mit hozz magaddal:

 • tollat, füzetet
 • kényelmes ruhát és polifómot a thai masszázshoz

Coviddal kapcsolatos információ:

A jelenlegi szabályozások értelmében sem az elvonulás ideje alatt, sem pedig a szállás igénybevételéhez NEM KÖTELEZŐ a védettségi igazolvány megléte, de ha már van, hozd magaddal kérlek!

Erre azért lesz lehetőség, mert teljesen elkülönített épületben fog zajlani a rendezvény – ezt helyileg az ÁNTSZ engedélyezni nekünk!

Várandósok és pszichiátriai kezelés alatt lévők nem tudnak részt venni a programon.

Figyelem! Az általam bemutatott módszerek nem helyettesítik az orvosi diagnosztikai és terápiás módszereket! Betegség esetén mindenképpen fordulj orvoshoz!

A program ára

Az Betegségem lelki okait megérteni, testem hangját meghallani intenzív elvonulás díja 119.600 forint.  

 * jelentkezés az elvonulás díjának kifizetésével együtt érvényes. A fizetési információkat a jelentkezést követő e-mailben küldöm.

A program díja nem tartalmazza az étkezést és a szállást.

Magamról

Szeretem a gyökerem.
Ebből növesztek törzset, mely stabilitást ad nekem.
Ágakat melyek karjaim,
vele átölelem a világot, magamat és másokat.
Levelet hozok az ágaimon, mely friss oxigén dús levegőt ad a világnak,
Mellyel magamat és másokat táplálok. Befogadom a fényt, amit a nap sugaraitól kapok, továbbadva mindazoknak, akik hasznát veszik.
A virágaim a jövőm, a gyümölcs a boldogságom.

Hogy lettem a testek-lelkek suttogója?

A történetem évekkel ezelőttre nyúlik vissza, amikor a testem jelzései annyira felerősödtek, hogy elkezdtem lépéseket tenni az egészségem érdekében: jógázni kezdtem, rendszeresen jártam cranisacrális terápiára, masszőrhöz jártam. A kezelések javítottak az egészségemen, szakmát váltottam és a tüneteim egy része megszűnt, de az az áttörés, amit szerettem volna még mindig nem történt meg.

A gondolkodásom átalakulásával megjött az a technika is, ami segített, hogy pontosan megértsem, hogy mit fejez ki a testem: ekkor találkoztam a Theta Healinggel®. Végleg otthagytam korábbi munkámat és elkezdtem cranisacrális terápiával, masszázzsal és Theta Healinggel® embereknek segíteni. Az eredmények lenyűgöztek: eleinte tapintással, majd tapintás nélkül képessé váltam venni és lefordítani a klienseim számára a testük, lelkük jelzéseit. És az teljesen mindegy, hogy hol van a személy: közel mellettem, vagy távol tőlem, akár egy másik országban is lehet. Az energia ott is működik, bár láthatatlan. Gyorsan és hatékonyan 1,5-2 óra alatt óriási változást sikerült elérni a klienseimnél, akik egyre tudatosabban tettek lépéseket az egészségük érdekében.

Most azért vagyok itt, hogy Neked is megtanítsam hogyan értheted meg a tested üzeneteit. A négy napos elvonulás alatt egyre növekedni fog benned a vágy, hogy rendszeresen tegyél az egészségedért és egy tudatos önszeretettel hagyod majd el a tábort.

Szerinted ez elég jó ok, hogy felébredj és végre felelősséggel gondoskodj magadról?

Ebben segít a 4 napos elvonulás, hogy megtanítsalak beszélgetni a testeddel. Mit érez, mire vágyik, miben kéri a segítségedet. (Amennyiben van igényed rá, az elvonulás után sem hagylak magadra: mentor programomban a résztvevők mellett állok, hogy tovább tudjanak haladni az útjukon és segítek a gyakorlásban.)

Ha kibillen a test az egyensúlyából, jelez feléd. Gondoltál már a betegségre úgy, hogy hálát érzel iránta? Ugye nem? 

Inkább haraggal, nehezteléssel, félelemmel, aggódással fogadtad. Kiszolgáltatottnak érezted magad tőle. Legfeljebb, ha túl dolgoztad magad, lehetőségnek látta a tested, hogy pihenésre használja ezt az időt. Mert különben nem engednéd meg magadnak a pihenést… Vagy korábban úgy láttad, hogy a betegséged több odafigyelést ad szeretteid részéről? Akkor lehet, hogy azért választottad, pedig érdemes lenne hálával gondolnod arra, hogy ez egy üzenet a testtől, akkor, amikor már egy ideje nem vetted figyelembe a jelzéseit.

 

Változtass az életeden, akár gondolkodásmódban, cselekvésben, szokásban.

Változtass az addigi életeden, amit te teremtettél és felelősségteljesen neked is kell azt rendbe hozni annak érdekében, hogy egészséges maradj. Hisz az egészség az kincs. Ha egészséges vagy, akkor bármit megtehetsz. Az egészségért pedig minden nap tenni kell. Amit eszel, iszol, ahogy gondolkozol, bízol, hittel teli vagy, ahogyan rendszeresen mozogsz, pihensz és feltöltődsz, hiszel a pozitív gondolkodásban, az eredmények megértésében. 

Miért kaptál egy ilyen szituációt, miért találkoztál épp akkor valakivel, akivel korábban nem volt dolgod. Miért kaptál egy balesetet, egy traumát, amit jó ha megértesz? Gondoltál már arra valaha, hogy egy baleset sosem véletlen?Annak oka van. Neked akar üzenni az Univerzum: “Hé, ébredj már fel, nem az utadon jársz, ahol lenned kellene!”. Mi az a fontos dolog, amin változtatnod kell? Milyen eredményekre kell szert tenned ahhoz, hogy legközelebb ugyanazt a hibát elkerüld? És ne hibaként kezdd el a történetet megélni, hanem lehetőségnek. Van egy közmondás: „Az ember akkor becsüli az egészséget, amikor nincs.” Másik hasonló mondásunk: „Akkor drága az egészsége, amikor nincs.” És még egy: „Jobb egészségben gazdagnak lenni, mint betegen szegénynek.” Válaszd az egészséget és a gazdagságot egyszerre,

Gyere és tarts velem, ha az egészséget kívánod választani.

Jelentkezés