Tengerparti elvonulás Máltán

Önbizalmat, magabiztosságot, önbecsülést, önelfogadást, önértékelést növelő elvonulás segítő szakmában dolgozóknak.

A segítő szakma nem elvárás.

 

Helyszín: Málta

2023. október 6-13.

Jelentkezési határidő: 2023. október 01.

Mi az elvonulás célja?

Testi lelki szinten tartós eredményt hozó komplex program, ahol pihenhetsz, kikapcsolódhatsz, fürödhetsz a tengerben, napozhatsz az őszi nyárban. Az elvonulás során megtanulsz önmagadra figyelni, hogy mire vágyik a lelked, hogy hova kívánsz tartani az életedben. 

Neked ajánlom ezt az elvonulást, ha…

 • szeretnél magabiztosabb lenni;
 • szeretnéd a negatív tulajdonságaid megtanulni megszeretni;
 • szeretnéd felismerni, hogy ki lettél általa;
 • szeretnéd megtudni, hogy az árnyoldalad hogyan változtasd előnnyé
 • szeretnél rálátni, hogy mire tudsz hatással lenni, mire nem, és elengedni az utóbbit;
 • szeretnéd megtanulni támogatni magad, kérni, elfogadni, befogadni, adni másoknak;
 • nem kedvelsz valakit, akkor megérteni annak a miértjét;
 • szeretnéd mások negatív energiáit távol tartani magadtól;
 • szeretnéd feltárni, miért hibáztatod magad, mire használod mindezt;
 • megfelelési kényszerben szenvedsz, és szeretnél rávilágítani kivé váltál általa mára;
 • tisztánlátást szeretnél arra milyen további pozitív tulajdonságokra lehetne még szert tenni;
 • szeretnél bölcsebb, elfogadóbb, magabiztosabb emberré válni

Miben segít elvonulás?

 • elfogadni azt a részed, amit elutasítasz magadban;
 • azon dolgozni, hogy mások elvárása, ítélkezése hatástalan legyen számodra;
 • megtanulni helyén kezelni az értékeid;
 • hogy tisztában légy mennyit kérhetsz munkádért cserébe, hogy azt megingathatatlanul tudd vállalni;
 • bátrabban tudj kezdeményezni;
 • önbizalmad növekedésében;
 • hited, bizalmad önmagad iránt növekedjen;
 • hogy bátorítani tudd magad;
 • megtanuld támogatni magad, megtanít kérni, elfogadni, és adni másoknak;
 • csapatszellemben dolgozni;
 • tisztelni magad és másokat;
 • fókuszáltságot tanít;
 • jelenben lenni, megélni a pillanatot

Hogyan fog zajlani az elvonulás?

Reggelente 9-12-ig tart a közös program, majd délutánonként 17-21-ig. Lehet társas önismereti játék, tánc, többféle mozgás vezetett trénerrel. A két napi program között szabad program áll a rendelkezésedre. 
 
Ha a csoport  kirándulást szeretne a szigeten, akkor azt közös megegyezéssel megszavazzuk, hogy beiktassuk-e a programok közé.
 
Módszerem – egy általam kitalált sajátos egyveleg korábbi tudásom összegyúrása révén:
 • mozgás
 • meditáció
 • színjátszás
 • tudat alatt hiedelmek azonnali lecserélése

Mire számíthatsz az elvonulás során?

Egy csodás csapatszellemre, akik ítélkezésmentesek, befogadók, elfogadók, együtt sírnak és nevetnek veled.
 
A csapat fele már összeállt anélkül, hogy meghirdettem volna. Ismerik egymást, a módszereimet, csapatszellemben dolgoznak, tisztelve a másikat. Ha szeretnél egy ilyen csapatot megismerni, a szellemiségét magaddal vinni, már önmagában az főnyeremény lesz számodra.

Magamról

Szeretem a gyökerem.
Ebből növesztek törzset, mely stabilitást ad nekem.
Ágakat melyek karjaim,
vele átölelem a világot, magamat és másokat.
Levelet hozok az ágaimon, mely friss oxigén dús levegőt ad a világnak,
Mellyel magamat és másokat táplálok. Befogadom a fényt, amit a nap sugaraitól kapok, továbbadva mindazoknak, akik hasznát veszik.
A virágaim a jövőm, a gyümölcs a boldogságom.

Mire ez a program meg lesz tartva, addigra 14 elvonulást tudok magaménak. Mindig több és több, inspirálóbbnál inspirálóbb személyekkel találkozok, akiknek segítségére lehetek. Vágyam szívvel, lélekkel, szenvedéllyel minden egyes személyre teljes figyelmem fordítani. Fontos számomra, hogy mindenki felismerést és gyakorlati megoldást találjon saját maga számára.

Azt vallom a sorsomat én kívánom irányítani, erre szeretném hozzám fordulókat is inspirálni. Hiszem, ha gondolatodat formálod, a történések, személyek is formálódnak körülötted és olyanná válasz, amilyennek Te szeretnéd látni saját magad.

Két korábbi tanfolyami résztvevőnek a tapasztalatai:

„Az volt a szándékom, hogy finomodjon és tisztuljon még jobban az intuícióm, ez 100%-ban megvalósult, számos különböző esetben megtapasztaltam pl. mikor hívjak fel valakit és mit mondjak vagy a személyes beszélgetések alkalmával mikor és hogy hozzak elő egy "kényes"-érzékeny témát! A meditációk közül a Gyökér eresztés volt a legmeghatározóbb számomra, az Univerzális egység stabilitását, biztonságát hozta! Kaptam egy olyan eszközt -könyvet szintén az egyik meditációba amit kulcsként tudok használni kardinális dolgok -kérdések megoldásakor ! Hálásan köszönöm a tanfolyamot ,sokkal többet kaptam, mint amit gondoltam és az információk még tisztulnak bennem ! Óriási szeretettel tudom ajánlani mindazoknak akiket ez csak egy kicsit is megszólít ,a folyamatban rengeteg minden fog gyógyulni ! ”
Nagy Annamária
„A kurzus megtanította nekem hogyan kapcsolódjak úgy önmagamhoz, hogy meghalljam a lelkem szavát. Megtanultam figyelni rá és meghallani ezt a belső hangot, amely abban segít nekem, hogy magabiztosabb legyek, és a döntéseimet már elsősorban a saját belső igényeimre odafigyelve hozzam meg. A kurzusnak "hozadéka" egy olyan lelki fejlődés, amely nekem sorra hozza a megértéseket a korábbi elakadásokra és problémákra, és nem csak egyéni szinten, hanem generációs családi vonalon is. Én azt tapasztalom, hogy amikor az intuíció bekapcsol, akkor úgy asszisztál nekünk a lélek, hogy minden lépésünket segíti. Ezt megélni, maga a CSODA .”
Vincze Zsuzsa
Hogyan változott az életem a tanfolyami kapcsolódásunk által? Sokkal energikusabbnak érzem magam. A napok kitágultak, kinyiltak. Pörgés van, rendesesen, de a nap végére a dolgok nagy része mind megoldódik, kisimul. Ez nagyon jó érzéssel tölt el. Sok helyzetben más nézőpontból látom a dolgokat, ami mindenképp fejlődést mutat kapcsolati szinteken is. (családban nagyon érzem,) Régóta elbújt ötleteim újból előkerültek, záporoznak.... Sok dolgot, amit első ránézésre lehetetlennek tartottam, átdimenzionáltam. MINDEN LEHETSÉGES! És tőlem függ, a szándékomtól, a teremtésemtől, a befektetett munkámtól... Biztosan értitek. Talán ezt érzem a legfontosabb változásnak, amiből minden fakad!!!! Áramlásban vagyok. Új kliensek jönnek, kapcsolatok jönnek, ötletek jönnek, ismeretek jönnek, anyagi javak jönnek... És még egy fontos dolog, amiért kapcsolódnom kellett Hozzátok, hogy megszülessen az érzés, a döntés: el kell végezzem Marikánál a Théta-alaptanfolyamot! Már nagyon várom! Hálásan köszönöm Marikának ezt a csodálatos 1 hónapot, a varázslatokat, azt a sok-sok energiát, jó szándékot és segítséget, amit ebbe a tanfolyamba nekünk szó szerint beletolt! 🙂
Mátyus Éva
Nem is könnyű összefoglalni, mennyi minden történt velem. Először nehezen tudatosodtak a feladatok, mert a mély (théta) tudat és valós élet két különböző szinten léteznek, működnek. Lassan felébredt bennem, hogy ezt össze kéne hozni. Elkezdtem gyakorolni (hajlandó lettem gyakorolni). A kezdeti gyakorlatok később, amikor már nyugodtabb, elvárás-mentesebb voltam magammal szemben, jobb eredményt hoztak. Amikor nem „akartam”, csak figyeltem a jelekre vagy az érkező megérzésre, akkor jobb értékek adódtak. Aztán mélyült program, s egyre jobban azt éreztem, felszabadulok (felszabadulás). Mintha sok akadály lehullott volna előttem, s bátrabban merek a saját utamra lépni (kevesebb akadály előttem). Elkezdtek működni a dolgok, a törlések és a letöltések. Az álmom is segítségemre volt, amit mindenképpen ennek a különleges programnak tulajdonítok (álom - nagyon erős megerősítés). Marika programja sok féket, akadályt, ami bennem volt, - vagy másban, de számomra is tükörképet mutatott, - feloldott, eltüntetett. Így aztán a program során megtapasztaltam, hogy azt, amit korábban halogattam, most könnyedén megtettem-teszem. Például utálok „ügyintézni” (halogatás elengedése). Főleg magamért tenni valahogy nem ment. Most négy jelentős elintézni valót is elindítottam! Ráadásul különösebb belső ellenállás nélkül (ügyintézés - ellenállás mentesség). Ami tervem volt, az tovább formálódott/ik. Hosszú a listám, sok a feladatom, még folytatom a pontosítást, leírást. És azt érzem, most már kisebb az ellenállás bennem, már ’látom, hogy hogyan lehet?’, már sokkal kevesebb a negatív hang bennem és merek elindulni. Könnyebb az elindulásom. Az intuíciómra jobban tudok hallgatni, figyelni. Korábban is működött. Sok ilyen programot csináltam én is, csak a gyász, a befelé fordulás lehalkította. Sok sötétséggel körberakta. Most Marika ismét felerősítette, kifényesítette, magas szintre emelte, ami rendkívül jó érzést ad, magabiztosságot, nyugalmat ad nekem (újra felerősödött intuíció). Annyira remek, értékes ez a program, nagyon sok embernek jó szívvel ajánlom! Azt érzem, az erőm, a tetterőm sokkal jobban érzem (erő, tetterő). S a fókuszáltságom valóban javuló tendenciát mutat (fókuszáltság). Hálás szívvel köszönöm, Marika! ❤️🙏🏻❤️
Sütő Mária Erőmerítő
Hálásan köszönöm az " Intuíció fejlesztés " elvonulás tréningért.Az itt tanult technikával olyan közelségbe kerűltem a lelkemmel és a lelkem vágyával, mint még soha. Sokszor volt már, hogy célokat állítottam magamnak, most pedig kaptam hozzá egy segítséget, mellyel az idejét is meg tudom rövidíteni a céljaim megvalósulásának. A tréningen megfogalmazott vágyam megvalósulását sikerült 4 hónapról- egészen 10 napra csökkenteni és ez működött is . A gyakorlatok egyszerűek és nagyon szórakoztatók 🙂 Ez óriási segítség a számomra és élveztem minden percét a tréningnek, köszönöm szépen 🙂
Gecző Éva
Nagyon hálás vagyok, hogy személyesen is megismerhettelek! Akármikor az eszembe jutsz Te, az elvonulás és bármelyik társunk, mindig mosolyra görbül a szám. 🙂 Az elvonulással a célom az volt, hogy mentálisan egy stabil állapotot érjek el és azt tartósan fenn is tudjam tartani. Köszönöm neked és a résztvevőknek/társaimnak, hogy ez a célom teljesült. Az elvonulás óta is nagyon jól vagyok. Hallgatok Lelkem szavára. ❤️
Varga Zsuzsanna

Konzulensi végzettségeim:

DNS Alap, DNS Haladó, Intuitív Anatómia, Ritmus, Áss mélyebbre, Betegségek, Rendellenességek, Szivárvány Gyerek, Az élet Játéka, Teremtés és bőség,Világgal Való Kapcsolat, Fejleszd a kapcsolataid 1: Te és a Partnered, Fejleszd a kapcsolataid 2: Te és Isten, Fejleszd a kapcsolataid 3: Te és a Belső Köröd, Fejleszd a Kapcsolataid 4: Te és a Föld

Instruktori (Tanári) végzettségeim:
DNS Alap
DNS Haladó
Áss mélyebbre
Fejleszd a kapcsolataid 3:  Te és a Belső Köröd
Fejleszd a Kapcsolataid 4: Te és a Föld
Teremtés és Bőség
Világgal Való Kapcsolat

Kedvezményes jelentkezési lehetőség

Az elvonulás eredeti ára 140.000 Ft, amennyiben 2023. május 20-ig jelentkezel, és befizeted a teljes összeget, abban az esetben -20.000 forint kedvezményt biztosítok a részvételi díjból.

 

Mennyibe kerül az elvonulás?

2023. május 21-től

140.000 Ft

 
Fizetési mód : utalás
 
Jelentkezéskor 40.000 Ft előleg fizetendő, a fennmaradó összeg fizetési határideje 2023. október 1.
 
Ha hozol magaddal valakit, akkor a saját részvételi díjadból 25.000 Ft kedvezményt kapsz.
 
Eddigi jelentkezők száma: 9 fő
Szabad helyek száma: 6 fő
Biztosítást mindenki maga intézi.

Hol lesz a szállás?

Helyszín: Málta, Gzira –  a tengerhez nagyon közel, kb 900 m-re a szállástól. A reptérről a szállásra vitelt ott a reptéren kívánjuk megoldani.
 
Több apartman lett lefoglalva: 2  ágyas szobák – 2 db 6 fős, 1 db 4 fős apartman.
Az ágyak különállóak. A szállást a helyszínen kell fizetni.
 
Ára: 64.500 Ft/fő , ez az euro árfolyamtól függően változhat.

Blubay Apartments by ST Hotels

50 Sir F Ponsonby Street, GZR 1071 Gżira, Málta
Képeket itt találsz róla:
 
Étkezés: Egyénileg, reggelit van lehetőség ott rendelni, 4500 Ft/ nap.
 
Fakultatív programot a helyszínen beszéljük meg.
 
Milyen hőmérséklet várható októberben Máltán?
Több év átlagát tekintve nappal 24,2 fok várható, éjjel 22,7 fok. Vízhőmérséklet: 25 fok.
 
Mit érdemes magaddal hoznod?
 

– toll,füzet

– polifoam

– fürdőruha

– jó kedv

– felszabadultság

– nyitottságot az együttműködésre

– szándékot a változásra

Utazás

Repülőjegyeket neked kell rendezni, ha velünk kívánsz tartani a következő járatra amíg van hely, akkor javaslom azzal gyere.

RyanAir

Budapest-Málta FR2277

Indulás: 2023.10.06. 15:45

Érkezés: 2023.10.06. 18:00

Budapest-Málta FR2278

Indulás: 2023.10.13. 13:05

Érkezés: 2023.10.13. 15:20

Május 8-án vett jegy 10 kg-os bőrönddel 66.000 Ft volt a repülőjegy. Ha szeretnél segítséget kérni ebben, akkor jelezd, segítünk a foglalásban, ha még nem csináltál ilyet.

Kérdés esetén az alábbi elérhetőségeket használd

krisko.maria@gmail.com

06 20 567 44 02