Lépj ki a komfortzónádból, állj bele a teremtő erődbe

3 napos elvonulás pünkösdkor segítő szakmában dolgozó vállalkozók számára.

A segítő szakma nem elvárás, azoknak ajánlom, akik halogatás helyett a saját vágyaik megvalósítását kívánják megélni.

 

Helyszín: Kiskunhalas

2023. május 27-29.

Jelentkezési határidő: 2023. május 22.

Mi az elvonulás célja?

Testi lelki szinten tartós eredményt hozó komplex program, amely segít a munkában és a magánéletben megtalálni az elégedettséget, hogy halogatásaid felszámolásával, sikeres lehess mindkét területen egyaránt. 

Neked ajánlom ezt az elvonulást, ha…

 • Elakadásod van a munkában, magánéletben
 • Elfogyott a lendület, motiváció és elkerül a sikerélmény,
 • Félsz megélni vágyaidat
 • Valahol elvesztetted mentális erődet, elfáradtál
 • Segítséget szeretnél a sikeres továbblépéshez egy nagyon támogató, elfogadó szeretetteljes közegben

Miben segít elvonulás?

 • hitelességet ad munkádhoz
 • klienseidnek professzionálisabban tudsz segíteni
 • segít félelmek nélkül kilépni a komfortzónából
 • felfedezni magadban a különlegességet, tehetséget
 • mentális erőd visszaszerzésében segíti
 • összhangot teremt a magánélet és munka terén
 • magasabb energia szintre emelni magadat önbizalom terén
 • professzionálisabb lenni a munkában, több eredményt, sikert elérni

Hogyan fog zajlani az elvonulás?

Csoportos foglalkozás keretei között meditáció és szereposztások segítségével fogjuk eljátszani, meglátni, megoldani a megrekedésed okát.
 
2023. május 27-29.
 • 1 nap: 10:30-21:00-ig – ebéd idő 1 óra
 • 2.nap: 9:00-21:00 -ig – ebéd idő 1 óra
 • 3.nap: 9:00-16:00-ig – ebéd idő 1 óra

Magamról

Szeretem a gyökerem.
Ebből növesztek törzset, mely stabilitást ad nekem.
Ágakat melyek karjaim,
vele átölelem a világot, magamat és másokat.
Levelet hozok az ágaimon, mely friss oxigén dús levegőt ad a világnak,
Mellyel magamat és másokat táplálok. Befogadom a fényt, amit a nap sugaraitól kapok, továbbadva mindazoknak, akik hasznát veszik.
A virágaim a jövőm, a gyümölcs a boldogságom.

20 éve vagyok a szakmában segítőként. Az elmúlt 4 évben összesen 11 elvonulást tartottam.  Számtalan tanfolyamot, konzultációt tartottam sok sok elégedett résztvevővel a hátam mögött. Reményvesztett páciensek kerestek meg egészségügyi problémákkal, amire az orvosok azt mondták, tanuljanak meg együtt élni bajukkal. Nyitott voltam mindig mindenre, bennem volt a tűz, a kíváncsiság, hogyan lehet változtatni azon, ami lehetetlennek tűnik. 
 
Nem tagadom voltak kudarcaim, de kivel ne fordult volna ez még elő?! Hiszem, hogy nem lehet mindenkinek segíteni. Van sok eset, amikor egy betegség szolgál egy embert. Hiszem azt is, csak azzal lehet kiválóan együttműködni, ha meg van a kompatibilitás kliens és terapeuta közt. Ha jelentkezik valaki nálam egy konzultációra telefonon, már ott kiszúrom, érdemes-e együttműködni vele vagy nem. A különlegességem, amit rendkívüli képességnek tekintek: testek lelkek suttogója vagyok, és végtelen hálás vagyok ezért a lehetőségért. Szavakba öntöm mindazt, amit a test lélek üzen gazdájának. Ez nem velem született képesség volt, hanem sok sok gyakorlás, tapasztalás során tanultam meg.
 
Fontos számomra mindig megújulni, tanulni, új ismeretekre szert tenni. Legfontosabb nekem az elégedett ügyfél. Szívem, lelkem bele teszem abba, amit végzek. Szenvedéllyel tudok csak működni.
 
Ha szeretnél egy együttérző, empatikus segítővel kilépni a komfortzónádból, tarts velem!

Két korábbi tanfolyami résztvevőnek a tapasztalatai:

„Az volt a szándékom, hogy finomodjon és tisztuljon még jobban az intuícióm, ez 100%-ban megvalósult, számos különböző esetben megtapasztaltam pl. mikor hívjak fel valakit és mit mondjak vagy a személyes beszélgetések alkalmával mikor és hogy hozzak elő egy "kényes"-érzékeny témát! A meditációk közül a Gyökér eresztés volt a legmeghatározóbb számomra, az Univerzális egység stabilitását, biztonságát hozta! Kaptam egy olyan eszközt -könyvet szintén az egyik meditációba amit kulcsként tudok használni kardinális dolgok -kérdések megoldásakor ! Hálásan köszönöm a tanfolyamot ,sokkal többet kaptam, mint amit gondoltam és az információk még tisztulnak bennem ! Óriási szeretettel tudom ajánlani mindazoknak akiket ez csak egy kicsit is megszólít ,a folyamatban rengeteg minden fog gyógyulni ! ”
Nagy Annamária
„A kurzus megtanította nekem hogyan kapcsolódjak úgy önmagamhoz, hogy meghalljam a lelkem szavát. Megtanultam figyelni rá és meghallani ezt a belső hangot, amely abban segít nekem, hogy magabiztosabb legyek, és a döntéseimet már elsősorban a saját belső igényeimre odafigyelve hozzam meg. A kurzusnak "hozadéka" egy olyan lelki fejlődés, amely nekem sorra hozza a megértéseket a korábbi elakadásokra és problémákra, és nem csak egyéni szinten, hanem generációs családi vonalon is. Én azt tapasztalom, hogy amikor az intuíció bekapcsol, akkor úgy asszisztál nekünk a lélek, hogy minden lépésünket segíti. Ezt megélni, maga a CSODA .”
Vincze Zsuzsa
Hogyan változott az életem a tanfolyami kapcsolódásunk által? Sokkal energikusabbnak érzem magam. A napok kitágultak, kinyiltak. Pörgés van, rendesesen, de a nap végére a dolgok nagy része mind megoldódik, kisimul. Ez nagyon jó érzéssel tölt el. Sok helyzetben más nézőpontból látom a dolgokat, ami mindenképp fejlődést mutat kapcsolati szinteken is. (családban nagyon érzem,) Régóta elbújt ötleteim újból előkerültek, záporoznak.... Sok dolgot, amit első ránézésre lehetetlennek tartottam, átdimenzionáltam. MINDEN LEHETSÉGES! És tőlem függ, a szándékomtól, a teremtésemtől, a befektetett munkámtól... Biztosan értitek. Talán ezt érzem a legfontosabb változásnak, amiből minden fakad!!!! Áramlásban vagyok. Új kliensek jönnek, kapcsolatok jönnek, ötletek jönnek, ismeretek jönnek, anyagi javak jönnek... És még egy fontos dolog, amiért kapcsolódnom kellett Hozzátok, hogy megszülessen az érzés, a döntés: el kell végezzem Marikánál a Théta-alaptanfolyamot! Már nagyon várom! Hálásan köszönöm Marikának ezt a csodálatos 1 hónapot, a varázslatokat, azt a sok-sok energiát, jó szándékot és segítséget, amit ebbe a tanfolyamba nekünk szó szerint beletolt! 🙂
Mátyus Éva
Nem is könnyű összefoglalni, mennyi minden történt velem. Először nehezen tudatosodtak a feladatok, mert a mély (théta) tudat és valós élet két különböző szinten léteznek, működnek. Lassan felébredt bennem, hogy ezt össze kéne hozni. Elkezdtem gyakorolni (hajlandó lettem gyakorolni). A kezdeti gyakorlatok később, amikor már nyugodtabb, elvárás-mentesebb voltam magammal szemben, jobb eredményt hoztak. Amikor nem „akartam”, csak figyeltem a jelekre vagy az érkező megérzésre, akkor jobb értékek adódtak. Aztán mélyült program, s egyre jobban azt éreztem, felszabadulok (felszabadulás). Mintha sok akadály lehullott volna előttem, s bátrabban merek a saját utamra lépni (kevesebb akadály előttem). Elkezdtek működni a dolgok, a törlések és a letöltések. Az álmom is segítségemre volt, amit mindenképpen ennek a különleges programnak tulajdonítok (álom - nagyon erős megerősítés). Marika programja sok féket, akadályt, ami bennem volt, - vagy másban, de számomra is tükörképet mutatott, - feloldott, eltüntetett. Így aztán a program során megtapasztaltam, hogy azt, amit korábban halogattam, most könnyedén megtettem-teszem. Például utálok „ügyintézni” (halogatás elengedése). Főleg magamért tenni valahogy nem ment. Most négy jelentős elintézni valót is elindítottam! Ráadásul különösebb belső ellenállás nélkül (ügyintézés - ellenállás mentesség). Ami tervem volt, az tovább formálódott/ik. Hosszú a listám, sok a feladatom, még folytatom a pontosítást, leírást. És azt érzem, most már kisebb az ellenállás bennem, már ’látom, hogy hogyan lehet?’, már sokkal kevesebb a negatív hang bennem és merek elindulni. Könnyebb az elindulásom. Az intuíciómra jobban tudok hallgatni, figyelni. Korábban is működött. Sok ilyen programot csináltam én is, csak a gyász, a befelé fordulás lehalkította. Sok sötétséggel körberakta. Most Marika ismét felerősítette, kifényesítette, magas szintre emelte, ami rendkívül jó érzést ad, magabiztosságot, nyugalmat ad nekem (újra felerősödött intuíció). Annyira remek, értékes ez a program, nagyon sok embernek jó szívvel ajánlom! Azt érzem, az erőm, a tetterőm sokkal jobban érzem (erő, tetterő). S a fókuszáltságom valóban javuló tendenciát mutat (fókuszáltság). Hálás szívvel köszönöm, Marika! ❤️🙏🏻❤️
Sütő Mária Erőmerítő
Hálásan köszönöm az " Intuíció fejlesztés " elvonulás tréningért.Az itt tanult technikával olyan közelségbe kerűltem a lelkemmel és a lelkem vágyával, mint még soha. Sokszor volt már, hogy célokat állítottam magamnak, most pedig kaptam hozzá egy segítséget, mellyel az idejét is meg tudom rövidíteni a céljaim megvalósulásának. A tréningen megfogalmazott vágyam megvalósulását sikerült 4 hónapról- egészen 10 napra csökkenteni és ez működött is . A gyakorlatok egyszerűek és nagyon szórakoztatók 🙂 Ez óriási segítség a számomra és élveztem minden percét a tréningnek, köszönöm szépen 🙂
Gecző Éva
Nagyon hálás vagyok, hogy személyesen is megismerhettelek! Akármikor az eszembe jutsz Te, az elvonulás és bármelyik társunk, mindig mosolyra görbül a szám. 🙂 Az elvonulással a célom az volt, hogy mentálisan egy stabil állapotot érjek el és azt tartósan fenn is tudjam tartani. Köszönöm neked és a résztvevőknek/társaimnak, hogy ez a célom teljesült. Az elvonulás óta is nagyon jól vagyok. Hallgatok Lelkem szavára. ❤️
Varga Zsuzsanna

Konzulensi végzettségeim:

DNS Alap, DNS Haladó, Intuitív Anatómia, Ritmus, Áss mélyebbre, Betegségek, Rendellenességek, Szivárvány Gyerek, Az élet Játéka, Teremtés és bőség,Világgal Való Kapcsolat, Fejleszd a kapcsolataid 1: Te és a Partnered, Fejleszd a kapcsolataid 2: Te és Isten, Fejleszd a kapcsolataid 3: Te és a Belső Köröd, Fejleszd a Kapcsolataid 4: Te és a Föld

Instruktori (Tanári) végzettségeim:
DNS Alap
DNS Haladó
Áss mélyebbre
Fejleszd a kapcsolataid 3:  Te és a Belső Köröd
Fejleszd a Kapcsolataid 4: Te és a Föld
Teremtés és Bőség
Világgal Való Kapcsolat

Mennyibe kerül az elvonulás?

Az elvonulás ára 2023. május 7-ig 59.000 Ft.

Május 7-től május 22-ig 69.000 Ft.

Amennyiben hozol magaddal valakit, akkor a Te részvételi költséged 49.000 Ft!

 

Jelentkezni az utalás teljesítésével válik véglegessé!

Május 7. utáni jelentkezést követően, ha május 10-ig utalod az összeget, akkor kapsz bónuszként egy 1 órás konzultációt az elvonulás után, ami egy hónapon belül vehetsz igénybe.  Ennek az eredeti ára 25.000 Ft.

 

Részletfizetési lehetőség: amennyiben nem tudod vállalni az egyösszegű kifizetést, akkor mindenképp keress a lehetőségeket illetően!

 
Végső jelentkezési határidő: 2023. május 22.

 

A 3 napos elvonulást kizárólag a lenti űrlap kitöltésével tudod megrendelni.

Az elvonulás díjának a kiegyenlítésére átutalásos fizetési mód áll rendelkezésedre

Átutalásos fizetési mód menete: a megrendelést követően e-mailben megkapod a jelentkezésed megerősítését, és az utalási részleteket. Az átutalást követően azonnal eljuttatom a vásárlást igazoló számlát.

 

A résztvevők száma limitált.

100%-os pénzvisszafizetési garancia az első nap végéig ha elégedetlen vagy.
 
 Az elvonulást megelőzően közös zoom keretében találkozunk a részletek, kérdések megbeszélésével kapcsolatosan.

Mennyibe kerül a szállás?

Szállás költség: 8.000 forint / éjszaka. Ezt a díjat érkezéskor készpénzben kell rendezni a szálláson (16.000 ft). Bankkártyás utalásra lehetőség nincs.

Ezen felül fizetni kell idegenforgalmi adót 300Ft/nap, összesen 600 Ft.

* az elvonulás díja nem tartalmazza a szállás költségét, az az összeg az elvonulási díjon felül fizetendő.

Étkezést egyénileg kell megoldani. A közelben van lehetőség ebédet rendelni előre, egy ebéd menü ára 1400 Ft. A közelben van lehetőség reggelit , vacsorát vásárolni.  A szálláson van hűtőszekrény.

Bővebben a szállásról

Weninger Apartman – 6400 Kiskunhalas (Bács-Kiskun megye) Dózsa György u. 5.
 
A csoport tagjai 2-3 ágyas szobákban lesznek elszállásolva. Az ágyak különállóak , széthúzhatóak a szobában. A program díja nem tartalmazza az étkezéseket. A helyszín teljes felújítást kapott az elmúlt hónapokban. 4 szoba és 2 fürőszoba található egy nagy nappalival, ahol közösen dolgozunk. Főzőhelységgel ellátott légkondicionált szuper kis apartman.

Kérdés esetén az alábbi elérhetőségeket használd

krisko.maria@gmail.com

06 20 567 44 02