Intuíció fejlesztő gyakorlatok online

3 hónapos online program

2023. február – március – április

Jelentkezési határidő: 2023. február 14.

Szeretettel meghívlak a 3 hónapos programomra, melynek során a célom az életed minőségének felemelése!

Gyakorlati lépésekkel segítek neked a problémáid, félelmeid feloldásában, hogy megértsd ezt a rendkívüli élethelyzetet is, amiben jelenleg vagyunk.

Belső Forrásoddal kapcsolódva emeljük intuíciód frekvenciáját, és megtanítalak hatékonyan befelé figyelni!

Eddigi gyakorlataim egy új program kikristályosodását hozta magával. Ez a program

újjászületésed lehetőségét

adja. Fejlődésedet, újjáalakulásodat, igazi utadra való állást teszi lehetővé, ha gyakorlod és végig viszed a programot!

Hiszem, hogy csak azt lehet jól átadni, amit én magam is jól megismertem, és megtapasztaltam. Célom az volt, hogy kapcsolódjak az Univerzumhoz, isteni önvalómhoz, a láthatatlan energiákhoz. Ez minden ember számára lehetséges, hiszem, hogy mindenkinek Istentől származó képessége és joga van erre.

A feladatom felébreszteni a benned szunnyadó kincset, amit gyermekként vesztettél el, talán családod, vagy az intézmények korlátozó attitűdje miatt. Abban fogok a 3 hónapot segíteni, hogy újra képessé válj kapcsolódni belső önvalóddal a gyakorlás által. Így végre nem mástól kell várnod a megoldás lehetőségét, hanem saját magad érheted el a céljaidat.

Intuíció fejlesztő gyakorlatok online

Különleges online program – életed jobbá tételére!

Ez az új, komplex módszer saját gyakorlásom, pontosításom eredménye, melyet te is könnyedén megtanulhatsz!

Ezután a program után nem kell külső mesterekre támaszkodnod. Olyan közeli kapcsolatba kerülsz belső intuícióddal, hogy minden szituációban, élethelyzetben bizalommal tudsz a belső hangodra, saját belső Forrásodra támaszkodni. A gyakorlatokat minden szituációban, élethelyzetben alkalmazni tudod majd az életed során.

A módszerem néhány gondolatban

A program során a rövid felvezető előadás után jönnek az általam kidolgozott, bevezető gyakorlatok. Ezeken keresztül megtanulod:

 • lecsendesíteni önmagad
 • megszólítani a lelked
 • kapcsolódni a belső forrásodhoz
 • összekapcsolódni a szíveddel
 • összekapcsolódni szíved mestersejtjeivel, aminek 5-1000-szeres ereje van az agyhoz képest
 • megtapasztalni az összekapcsolódottság fenséges érzését
 • ráhangolódni a belső forrásod erejére, szavára…

…hogy megtapasztald ennek a hangulatát, ami ilyenkor jön.

Azt, hogy szívünknek vannak mestersejtjei, s ezek működésük során 5-1000-szeres hatást érhetnek el agyunkhoz képest, ma már kutatások igazolják. Életünk 92%-át irányítja a tudatalatti elménk. Tudjuk azt is, hogy tudatos elménk csupán 8%-ban irányítja életünket a tudatalattinkhoz képest.

Ezáltal minél több dolgot ismerünk meg önmagunkról a befelé figyelés kapcsán, annál nagyobb önismeretre teszünk szert.

Megtanuljuk megérteni szokásaink, hitrendszereink automatikus működését. Egyre jobban rálátunk ezekre a tudatalatti mechanizmusokra, átlátjuk a saját működésünket.

Ez pedig elvezet a CSELEKVÉShez.

Szokásainkat képessé válunk megváltoztatni és ezzel együtt újabb és újabb gondolatokat, szokást, tudatosságot, bölcsességet hozunk életünkbe.

Lehetségessé válik számunkra:

önmagunk lelkének újjáteremtése, varázslása!

Mit ad Neked ez a tudás, amit a 3 hónapos Intuíció fejlesztő gyakorlatok által elsajátítasz?

 • tisztán látást
 • magabiztosságot
 • fókuszáltságot
 • tudatosságot
 • önbizalmat
 • teremtővel való kapcsolódást
 • önmagaddal nagyobb barátságban leszel: szeretni fogod önmagad
 • nyugodt, belső békét
 • gondolataid a növekedés útjára terelnek
 • szakmai haladásod elismerésre méltó, látványos lesz
 • önálló, kreatív gondolataid természetes módon fejlesztik vállalkozásodat, illetve munkádat
 • hasznos gyakorlati módszerek birtokosaként, amikor kibillensz egyensúlyodból, magadat tudod ismét célra, útra állítani – különösebb konfliktusok nélkül
 • mások számára példává, esetleg segítővé, tanácsadóvá fejlődsz megújult életed által

Magamról

Szeretem a gyökerem.
Ebből növesztek törzset, mely stabilitást ad nekem.
Ágakat melyek karjaim,
vele átölelem a világot, magamat és másokat.
Levelet hozok az ágaimon, mely friss oxigén dús levegőt ad a világnak,
Mellyel magamat és másokat táplálok. Befogadom a fényt, amit a nap sugaraitól kapok, továbbadva mindazoknak, akik hasznát veszik.
A virágaim a jövőm, a gyümölcs a boldogságom.

Kriskó Mária vagyok, önfejlesztő tréner, Theta Healing® instruktor, gyógymasszőr, lelkek-testek suttogója. 20 éve foglalkozok lelkek-testek közérzetének harmóniába hozásával, fájdalmak megszüntetésével. Különleges képességem révén bárhol vagy a világban, ha kapcsolatba lépek veled és te erre engedélyt adsz, egy csomó információt lecsatornázok rólad: lelked és fizikai tested állapotáról, betegségeid lelki hátteréről. Arról, hogy miért kaptad és min érdemes változtatni ahhoz, hogy tested harmóniába kerüljön. Mindezeket az információkat úgy is le tudom olvasni, hogy sosem találkoztunk személyesen. Intuíció fejlesztés mesterkurzus online tréning megszületése előtt tartottam két darab egy hónapos tréninget, heti kétszeri két és fél órás élő Zoom keretén belül, majd tartottam két darab 3 napos elvonulást élőben. Erre a tapasztalatra építem, ami a résztvevőknek bevált, azt módszerré alakítottam. Ez elég tapasztalat lett számomra, hogy az egésznek a tudás esszenciáját átadjam neked.

Konzulensi végzettségeim:

DNS Alap, DNS Haladó, Intuitív Anatómia, Ritmus, Áss mélyebbre, Betegségek, Rendellenességek, Szivárvány Gyerek, Az élet Játéka, Teremtés és bőség,Világgal Való Kapcsolat, Fejleszd a kapcsolataid 1: Te és a Partnered, Fejleszd a kapcsolataid 2: Te és Isten, Fejleszd a kapcsolataid 3: Te és a Belső Köröd, Fejleszd a Kapcsolataid 4: Te és a Föld

Instruktori (Tanári) végzettségeim:
DNS Alap
DNS Haladó
Áss mélyebbre
Fejleszd a kapcsolataid 3:  Te és a Belső Köröd
Fejleszd a Kapcsolataid 4: Te és a Föld
Teremtés és Bőség
Világgal Való Kapcsolat

Az 3 hónapos program részletei

 • heti 1 zoom találkozó ( később emailben megkapod és visszanézhető)
 • zárt facebook csoport tagság
 • heti alkalommal játékos, fejlesztő gyakorlatok a csoportban

A 3 hónap alatt egyedi feladatokat adok, amit mindennapi 5-10 perces gyakorlással sajátítasz el. A közös, csoportos energiában fürödve képessé válsz a gyakorlatok megélésére.

Tematika:

 • Zoom meetingek februárban, márciusban, áprilisban  11 alkalommal szerda esténként 20:00 órakor
 • Játékos feladatok a zárt csoporton keresztül, 3 hónap alatt összesen 14 alkalommal adok minden hétfőn és pénteken

 

Konkrét időpontok:   

Élő Zoom program szerdai napokon 20:00 órakor:

 • Február 15., 22.,
 • Március 1., 8., 15., 22., 29.
 • Április 5., 12., 19., 26.

 

Játékos feladatokat hétfőn és pénteken fogsz kapni:

 • Február17., 20., 24., 27.
 • Március 3., 6., 10., 13., 17., 20., 24., 27., 31.
 • Április 3.

Két korábbi tanfolyami résztvevőnek a tapasztalatai:

„Az volt a szándékom, hogy finomodjon és tisztuljon még jobban az intuícióm, ez 100%-ban megvalósult, számos különböző esetben megtapasztaltam pl. mikor hívjak fel valakit és mit mondjak vagy a személyes beszélgetések alkalmával mikor és hogy hozzak elő egy "kényes"-érzékeny témát! A meditációk közül a Gyökér eresztés volt a legmeghatározóbb számomra, az Univerzális egység stabilitását, biztonságát hozta! Kaptam egy olyan eszközt -könyvet szintén az egyik meditációba amit kulcsként tudok használni kardinális dolgok -kérdések megoldásakor ! Hálásan köszönöm a tanfolyamot ,sokkal többet kaptam, mint amit gondoltam és az információk még tisztulnak bennem ! Óriási szeretettel tudom ajánlani mindazoknak akiket ez csak egy kicsit is megszólít ,a folyamatban rengeteg minden fog gyógyulni ! ”
Nagy Annamária
„A kurzus megtanította nekem hogyan kapcsolódjak úgy önmagamhoz, hogy meghalljam a lelkem szavát. Megtanultam figyelni rá és meghallani ezt a belső hangot, amely abban segít nekem, hogy magabiztosabb legyek, és a döntéseimet már elsősorban a saját belső igényeimre odafigyelve hozzam meg. A kurzusnak "hozadéka" egy olyan lelki fejlődés, amely nekem sorra hozza a megértéseket a korábbi elakadásokra és problémákra, és nem csak egyéni szinten, hanem generációs családi vonalon is. Én azt tapasztalom, hogy amikor az intuíció bekapcsol, akkor úgy asszisztál nekünk a lélek, hogy minden lépésünket segíti. Ezt megélni, maga a CSODA .”
Vincze Zsuzsa
Hogyan változott az életem a tanfolyami kapcsolódásunk által? Sokkal energikusabbnak érzem magam. A napok kitágultak, kinyiltak. Pörgés van, rendesesen, de a nap végére a dolgok nagy része mind megoldódik, kisimul. Ez nagyon jó érzéssel tölt el. Sok helyzetben más nézőpontból látom a dolgokat, ami mindenképp fejlődést mutat kapcsolati szinteken is. (családban nagyon érzem,) Régóta elbújt ötleteim újból előkerültek, záporoznak.... Sok dolgot, amit első ránézésre lehetetlennek tartottam, átdimenzionáltam. MINDEN LEHETSÉGES! És tőlem függ, a szándékomtól, a teremtésemtől, a befektetett munkámtól... Biztosan értitek. Talán ezt érzem a legfontosabb változásnak, amiből minden fakad!!!! Áramlásban vagyok. Új kliensek jönnek, kapcsolatok jönnek, ötletek jönnek, ismeretek jönnek, anyagi javak jönnek... És még egy fontos dolog, amiért kapcsolódnom kellett Hozzátok, hogy megszülessen az érzés, a döntés: el kell végezzem Marikánál a Théta-alaptanfolyamot! Már nagyon várom! Hálásan köszönöm Marikának ezt a csodálatos 1 hónapot, a varázslatokat, azt a sok-sok energiát, jó szándékot és segítséget, amit ebbe a tanfolyamba nekünk szó szerint beletolt! 🙂
Mátyus Éva
Nem is könnyű összefoglalni, mennyi minden történt velem. Először nehezen tudatosodtak a feladatok, mert a mély (théta) tudat és valós élet két különböző szinten léteznek, működnek. Lassan felébredt bennem, hogy ezt össze kéne hozni. Elkezdtem gyakorolni (hajlandó lettem gyakorolni). A kezdeti gyakorlatok később, amikor már nyugodtabb, elvárás-mentesebb voltam magammal szemben, jobb eredményt hoztak. Amikor nem „akartam”, csak figyeltem a jelekre vagy az érkező megérzésre, akkor jobb értékek adódtak. Aztán mélyült program, s egyre jobban azt éreztem, felszabadulok (felszabadulás). Mintha sok akadály lehullott volna előttem, s bátrabban merek a saját utamra lépni (kevesebb akadály előttem). Elkezdtek működni a dolgok, a törlések és a letöltések. Az álmom is segítségemre volt, amit mindenképpen ennek a különleges programnak tulajdonítok (álom - nagyon erős megerősítés). Marika programja sok féket, akadályt, ami bennem volt, - vagy másban, de számomra is tükörképet mutatott, - feloldott, eltüntetett. Így aztán a program során megtapasztaltam, hogy azt, amit korábban halogattam, most könnyedén megtettem-teszem. Például utálok „ügyintézni” (halogatás elengedése). Főleg magamért tenni valahogy nem ment. Most négy jelentős elintézni valót is elindítottam! Ráadásul különösebb belső ellenállás nélkül (ügyintézés - ellenállás mentesség). Ami tervem volt, az tovább formálódott/ik. Hosszú a listám, sok a feladatom, még folytatom a pontosítást, leírást. És azt érzem, most már kisebb az ellenállás bennem, már ’látom, hogy hogyan lehet?’, már sokkal kevesebb a negatív hang bennem és merek elindulni. Könnyebb az elindulásom. Az intuíciómra jobban tudok hallgatni, figyelni. Korábban is működött. Sok ilyen programot csináltam én is, csak a gyász, a befelé fordulás lehalkította. Sok sötétséggel körberakta. Most Marika ismét felerősítette, kifényesítette, magas szintre emelte, ami rendkívül jó érzést ad, magabiztosságot, nyugalmat ad nekem (újra felerősödött intuíció). Annyira remek, értékes ez a program, nagyon sok embernek jó szívvel ajánlom! Azt érzem, az erőm, a tetterőm sokkal jobban érzem (erő, tetterő). S a fókuszáltságom valóban javuló tendenciát mutat (fókuszáltság). Hálás szívvel köszönöm, Marika! ❤️🙏🏻❤️
Sütő Mária Erőmerítő
Hálásan köszönöm az " Intuíció fejlesztés " elvonulás tréningért.Az itt tanult technikával olyan közelségbe kerűltem a lelkemmel és a lelkem vágyával, mint még soha. Sokszor volt már, hogy célokat állítottam magamnak, most pedig kaptam hozzá egy segítséget, mellyel az idejét is meg tudom rövidíteni a céljaim megvalósulásának. A tréningen megfogalmazott vágyam megvalósulását sikerült 4 hónapról- egészen 10 napra csökkenteni és ez működött is . A gyakorlatok egyszerűek és nagyon szórakoztatók 🙂 Ez óriási segítség a számomra és élveztem minden percét a tréningnek, köszönöm szépen 🙂
Gecző Éva
Nagyon hálás vagyok, hogy személyesen is megismerhettelek! Akármikor az eszembe jutsz Te, az elvonulás és bármelyik társunk, mindig mosolyra görbül a szám. 🙂 Az elvonulással a célom az volt, hogy mentálisan egy stabil állapotot érjek el és azt tartósan fenn is tudjam tartani. Köszönöm neked és a résztvevőknek/társaimnak, hogy ez a célom teljesült. Az elvonulás óta is nagyon jól vagyok. Hallgatok Lelkem szavára. ❤️
Varga Zsuzsanna

A program ára

Online program díja 44.000 Ft

 
 • a 3 hónapos online tanfolyamot kizárólag lenti űrlap kitöltésével tudod megrendelni
 • az online program díjának a kiegyenlítésére átutalásos fizetési mód áll rendelkezésedre,
 • Fizetési mód: átutalásos fizetés
 • Átutalásos fizetési mód menete:
  a megrendelést követően e-mailben megkapod a jelentkezésed megerősítését, és az utalási részleteket. Az online program díjának elutalása, majd a számlára történő jóváíródását követően azonnal eljuttatom a vásárlást igazoló számlát.

Kedvezményes részvételi lehetőség

Szeretnék számodra egy kiemelt lehetőséget biztosítani

Amennyiben részt veszel a 3 hónapos intuíció fejlesztő online programon túl az intuíció fejlesztő spirituális elvonuláson is, abban az esetben a komplex program ára 103.000 forint helyett csupán 83.000 forint.

 

Jelentkezési határidő: 2023. február 14. (részvételi díj utalásával együtt)

 

Mit is tartalmaz az Intuíció fejlesztés spirituális elvonulás?

Amíg a komplex program első részében a gyakorlati dolgokra helyezzük a hangsúlyt, addig a második rész arra hivatott, hogy a belső megérzéseidet megerősítsd, a megfeleléseket levetkőzd.Célja, hogy a saját vágyaidnak felelj meg a belső intuíciódon keresztül. Az, hogy ne megfelelési kényszerből cselekedj, hanem intuíció használatával döntsd.

Részletek az intuíció fejlesztés spirituális programról ITT.